Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
23°C

Accident cu un conducător de ATV băut: pasagerul este inconștient

Accident cu un conducător de ATV băut: pasagerul este inconștient

O concentrație de 2,18 mg/l alcool pur în aerul expirat au măsurat polițiștii sibieni după testarea unui locuitor din Porumbacu de Jos, care a produs un accident duminică după-amiaza.

43 de ani are localnicul care a plecat duminică după-amiaza din Porumbacu de Jos spre Porumbacu de Sus, primind pe ATV-ul pe care îl conducea și pe un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani. N-au apucat să iasă din sat, deoarece cel care conduce a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un cap de pod. ”Din accident a rezultat rănirea atât a bărbatului care conducea ATV-ul, cât și a pasagerului, un localnic în vârsta de 39 de ani. Bărbatul care conducea ATV-ul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 2,18 mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Atât un echipaj al SMURD, cât și unul al Ambulanței au intervenit la accidentul din Porumbacu. Cei de la SMURD au preluat pasagerul ATV-ului, care la momentul intervenției era în stare de inconștiență. Conducătorul ATV-ului a fost preluat de Ambulanță, cu multiple traumatisme, conștient.

Foto: arhiva TS

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus