Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Surse: USR PLUS vrea să rămână la guvernare, dar fără Cîțu premier

Surse: USR PLUS vrea să rămână la guvernare, dar fără Cîțu premier

Alianța USR PLUS ar urma să rămână la guvernare numai în situația în care va fi schimbat premierul Florin Cîțu, este una din variantele care se discută în alianță, conform unor surse politice citate de G4Media.ro. ”După cum a procedat cu demiterea lui Voiculescu, nu vedem nici o soluție în care Cîțu ar putea să continue ca premier într-o coaliție cu USR PLUS”, au declarat pentru G4Media.ro surse din alianță. Alianța USR PLUS se reunește în ședință de la ora 12.00 pentru a discuta rămânerea sau ieșirea de la guvernare.

Dacian Cioloș, copreședintele Alianței USR PLUS susține că modul în care a acționat premierul este ”inacceptabil”. ”Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil. Din păcate, în aceste zile sunt în recuperare medicală și nu pot interveni public. Vom avea imediat o ședință a conducerii Alianței USR PLUS și vom decide împreună ce vom face. Dragoș Tudorache, președintele executiv PLUS, va exprima punctul nostru de vedere public în orele următoare”, a scris Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Premierul Florin Cîțu a anunțat astăzi că va da declarații de presă de la Palatul Victoria, de la ora 13.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1020

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Curcubeu userist

Acum 2 ani

Au dreptate liderii noștri iubiți din USR Plus! Formațiunea noastră care a câștigat detașat alegerile, cu 7%, trebuie în mod imperios, să pună condiții și să înlăture premierul! De asemenea, principiul nostru de masculinitate este acela că barbații de stat, adevărații lideri, pleacă de la guvernare pentru că au rămas fără acest zeu mitic VV și continuă, din opoziție, să pună permanent bețe în roate guvernului! Băi retarzilor, la alegeri nu luați nici 3%, fi-v-ar rasa să vă fie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus