Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Cazul bărbatului din Pitești, imobilizat de polițiști: „a murit violent, asfixiat”

Cazul bărbatului din Pitești, imobilizat de polițiști: „a murit violent, asfixiat”

Legiștii care au efectuat autopsia bărbatului din Pitești, mort după o intervenție violentă a autorităților, spun că victima a decedat prin asfixiere mecanică. Este înlăturată astfel prima ipoteză că bărbatul ar fi făcut stop cardio-respirator, relatează Digi24.

Ei au prezentat astăzi concluziile autopsiei: „Moartea a fost violentă, survenită unui politraumatism, cauza imediată de deces a fost asfixia mecanică. Ca mecanism ce a cauzat asfixia a fost comprimarea părților moi ale gâtului și a toracelui. Nu a fost infarct. Politraumatismele s-au produs prin cădere și lovire de un plan dur, dar lovitura la cap nu putea să îl omoare", se arată în raportul de specialitate. Probele toxicologice au stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de peste 2 la mie.

Vă reamintim că un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit vineri, în apropierea unei autogări din Pitești. „În timp ce asigurau intervenția pompierilor la un incendiu, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au fost nevoiți să încătușeze un bărbat, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care refuza să părăsească locația și devenise reclalcitrant. Bărbatul, de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator. La fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, însă acesta a decedat. A fost informat procurorul”, a precizat poliția la vremea respectivă.

Sursa: digi24.ro

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus