Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Consilier local: contractele managerilor Tursib au expirat, fiecare primește 30.300 de lei pentru concediul neefectuat

Consilier local: contractele managerilor Tursib au expirat, fiecare primește 30.300 de lei pentru concediul neefectuat

Pentru cele 45 de zile de concediu neefectuat în cursul anului trecut, fostul director general și fostul director tehnic vor primi, fiecare, 30.300 de lei. Semn al unui management defectuos, consideră Diana Mureșan, consilier local.

Chestiunea zilelor de concediu neefectuate ori a orelor suplimentare este una extrem de amplu discutată în rândul angajaților Tursib. Mai ales în rândul conducătorilor auto, care au acumulat ore suplimentare fără ca acestea să fie plătite, ci compensate cu zile libere. Acesta este contextul în care Diana Mureșan, liderul de grup al consilierilor locali USR PLUS, a anunțat că foștii manageri ai Tursib (mandatele acestora au expirat la jumătatea lunii februarie) vor fi recompensați cu echivalentul a peste 12.000 de euro pentru că anul trecut nu și-au efectuat zilele de concediu de odihnă. ”Cei care lucrați în privat știți cu siguranță cum conducerea firmei pentru care lucrați este foarte atentă la zilele de concediu. La Tursib, studiind bugetul pe anul acesta, am descoperit că atât directorul tehnic, cât și cel general au acumulat fiecare în ultimul an și jumătate 45 de zile de concediu neefectuate. Contractele de mandat au expirat, iar astfel Tursib va plăti pentru fiecare 30.300 de lei pentru concediul neefectuat”, a scris Diana Mureșan pe pagina ei de Facebook.

Chestiunea a fost discutată în fața celorlalți consilieri locali ai Sibiului, care alcătuiesc Adunarea generală a acționarilor societății de Transport. ”Când am cerut detalii despre această situație în ședința AGA Tursib de azi (de marți, 20 aprilie – n.r.) am primit ca răspuns că nu e nimic ilegal. Nu, nu este ilegal, dar e un semn de management defectuos. Și vorbim de bani publici, nu de banii din propriul portofel”, a adăugat Diana Mureșan.

Vizualizari: 3531

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Ely

Acum 2 săptămâni

Felicitari d-na Muresan pentru informarea care trebuia ascunsa noua ,celor care mai citim si stirile din acest ziar.Deci,conducatorii auto si...toti ceilalti care n-au duminici sau sarbatori legale, care sunt stresati la maxim si din cauza calatorilor dar si a traficului ...acum le mai arati si adevarata fata a mult iubitilor conducatori.Un de este dreptatea???????
Raspunde

Cora, lasse uns!

Acum 2 săptămâni

Mulțumim doamnei primar Fodor și echipei sale din primărie! Și pubela de gunoi ar fi un loc prea frumos pentru voi, la cât sunteți de nesimțiți și aroganți!

Raspunde

Mircea

Acum 2 săptămâni

Uite-te pe Facebook ce comenteaza Ema Emily.
Raspunde

Claradi

Acum 2 săptămâni

Felicitări doamna Mureșan ptr informațiile pertinente. Dar mi-e teama ca nu o sa se întâmple nimic. În schimb ,,hotii,, rămân cu bani și conducătorii auto cu liberele.
Raspunde

Mimi

Acum 2 săptămâni

Aparent legal, total imoral. Sub umbrela primaritei Fodor se fac manarii la greu. Halal manageri, pe bani grei fin buzunarele noastre! Alo, Curtea de Conturi? Ne miscam si noi fizicul mai cu talent? Felicitari, doamna Muresan!
Raspunde

Ilie

Acum 2 săptămâni

Felicitari D-na Diana pentru informații care cu siguranță rămâneau ascunse, e clar ca este o debandada organizată acolo in tursib, eu dimineata cand merg la lucru vad o grămadă de soferi care fură motorină.!!! Fură pentru ca nu sunt plătiți, in schimb vad ca directorii pleaca cu o valiza de bani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus