Duminică,
14.08.2022
Partial Noros
Acum
23°C

Fetița de nouă ani din Horezu internată pe secția ATI COVID, la Pediatrie, va fi externată în curând

Fetița de nouă ani din Horezu internată pe secția ATI COVID, la Pediatrie, va fi externată în curând

Vești bune de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Fetița în vârstă de nouă ani, din Horezu, care se afla internată pe secția ATI COVID a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu a fost transferată pe secție, iar medicii spun că se are în vedere externarea ei cât mai curând.  

„Fetița din Horezu de 9 ani care a avut o evoluție bună, a fost transferată pe secție și se are în vedere externarea ei cât de curând”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului Sibiu.

Fetița fusese internată direct pe secția ATI din data de 10 aprilie. Deși asocia comorbidități, din fericire, evoluția ei a fost una bună.

Pe secția ATI COVID a Spitalului de Pediatrie au mai rămas internați trei copii. Este vorba despre un bebeluș de cinci săptămâni, din județul Caraș Severin, transferat în 12 aprilie direct în ATI, cu tulburări nutriționale, pronosticul medicilor fiind unul rezervat în cazul lui.

Ceilalți doi sunt bebeluși de o luna, gemeni, din Agnita. Unul dintre ei este cu afectare respiratorie în contextul infecției cu SARS CoV-2. Fratele lui, în schimb, are o evoluție favorabilă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus