Luni,
17.05.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

VIDEO. Iohannis: Le cer guvernanţilor mai puţine dispute şi mai mult dialog; prioritarea zero este lupta cu pandemia

VIDEO. Iohannis: Le cer guvernanţilor mai puţine dispute şi mai mult dialog; prioritarea zero este lupta cu pandemia

Preşedintele Klaus Iohannis le-a cerut, miercuri, guvernanţilor mai puţine dispute şi mai mult dialog, mai puţină patimă politică şi mai multă responsabilitate, mai puţin orgoliu şi mai multă colaborare, transmiţând că prioritatea zero este lupta împotriva pandemiei.

"Coaliţia de guvernare a trecut printr-un moment mai dificil. (...) Au avut de gestionat o provocare, iar răspunsul, dincolo de unele declaraţii mai puţin inspirate, a fost unul bun. Liderii coaliţiei au dat dovadă de maturitate şi responsabilitate şi am încredere că vor continua să rămână la fel de uniţi. Dialogul a fost cheia care a permis ieşirea din impas într-un mod echilibrat. Prioritatea zero este acum lupta cu pandemia şi salvarea vieţii cât mai multor români. Acesta a fost şi trebuie să rămână obiectivul cel mai important al tuturor factorilor de decizie", a afirmat Iohannis la Palatul Cotroceni, citat de Agerpres.

El a adăugat că acum nu este momentul intensificării disputelor din orice parte.

"Le cer guvernanţilor mai puţine dispute şi mai mult dialog, mai puţină patimă politică şi mai multă responsabilitate, mai puţin orgoliu şi mai multă colaborare. Pe scurt: le cer să aibă ca prioritate agenda cetăţeanului", a mai spus Iohannis. 

Vizualizari: 527

Comentarii

1 comentarii

Citizen Dizzy

Acum 3 săptămâni

Hey, wait! No more peeeseeedeee this, peeseedee that?!?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus