Luni,
17.05.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Viitorul Șelimbăr - Măgura Cisnădie, posibil meci de promovare în Liga 2

Viitorul Șelimbăr - Măgura Cisnădie, posibil meci de promovare în Liga 2

Două echipe de fotbal din județ vor putea ajunge la un meci direct de baraj pentru accederea în a doua ligă de fotbal din țară. În situația în care Viitorul Șelimbăr și Măgura Cisnădie vor trece de primele meciuri de baraj, vor putea juca împreună accederea în Liga 2.

Viitorul Șelimbăr a terminat campionatul pe primul loc în seria 7 a Ligii 3 de fotbal, în timp ce Măgura Cisnădie a ocupat locul secund din aceeași serie. În urma tragerii la sorți de astăzi, Viitorul va juca cu echipa clasată pe locul secund din Seria 8, Șoimii Lipova, în timp ce Măgura Cisnădie va juca cu primul loc din aceeași serie 8, Crișul Chișineu Criș. Toate meciurile se desfășoară în sistem tur-retur. Prima manșă se va desfășura 8 mai 2021, iar returul este programat pentru 15 mai 2021.  Echipele calificate la barajul final se vor duela pe 22, respectiv 29 mai.

Foto: Facebook / Viitorul Șelimbăr

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus