Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
3°C

Papa Francisc alături de oamenii fără adăpost, într-un centru de vaccinare

Papa Francisc alături de oamenii fără adăpost, într-un centru de vaccinare

Papa Francisc și-a sărbătorit onomastica alături de oamenii fără adăpost şi nevoiaşi la centrul de vaccinare deschis pentru ei la Vatican, scriu cei de la DIGI 24.

În 23 aprilie, în ziua Sfântului Gheorghe, suvernul Pontif, pe numele său Jorge Bergoglio a mers la centrul de vaccinare deschis de Vatican pentru oamenii fără adăpost pentru a sta de vorbă cu ei şi să le ofere dulciuri celor veniţi să primească a doua doză de vaccin anti-COVID.

1.400 de persoane au beneficiat până acum de această iniţiativă.

Vaticanul a lansat şi o campanie prin care fiecare poate contribui la vaccinarea unui alt om dintr-o ţără săracă. „Vaccin în aşteptare”, după modelul deja celebrei cafele în aşteptare.

Papa Francisc este de părere că vaccinarea este alegerea etică, bineînţeles dacă nu există motive medicale serioase pentru a nu face asta.

Sursa foto: DIGI 24

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus