Sâmbătă,
25.09.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Subprefectul Laurențiu Theodoru, scrisoare deschisă către autorități, medici și lideri de opinie: îndemnați oamenii să se vaccineze

Subprefectul Laurențiu Theodoru, scrisoare deschisă către autorități, medici și lideri de opinie: îndemnați oamenii să se vaccineze

Subprefectul Laurențiu Theodoru a publicat pe pagina sa de socializare o scrisoare deschisă către autoritățile locale, cadrele medicale și liderii de opinie prin care îi îndeamnă pe aceștia să fie responsabili și să îndemne oamenii să se vaccineze. Acesta vorbește despre solidaritate și implicare în a depăși pandemia de COVID-19. Îndeamnă la exemple personale și mesaje publice prin care să se susțină campania de vaccinare.

Mai jos puteți citi, integral, scrisoarea deschisă a subprefectului.

„Scrisoare deschisă

- Doamnelor și domnilor Primari și Viceprimari ai Municipiilor Sibiu și Mediaș, ai celor 9 orașe și ai celor 53 de comune din județul Sibiu

- Doamnelor și domnilor Consilieri Locali din cele 64 de Unități Administrativ Teritoriale ale județului Sibiu

- În atenția tuturor cetățenilor din județul Sibiu

Există momente în viața unei națiuni când, prin solidaritate, implicare și efort, comunitățile depășesc etape sau momente dificile. De peste un an de zile pandemia de COVID-19 a pus la grea încercare sănătatea oamenilor din toate colțurile județului Sibiu și a afectat serios mediul de afaceri.

Dincolo de orice considerente, viziuni sau apartenențe politice, trebuie să dăm acum CU TOȚII, exemple personale și mesaje publice pentru a susține campania de vaccinare.

Responsabilitatea aleșilor este direct legată de bunăstarea și sănătatea comunității locale. Niciun efort nu este prea puțin pentru a reveni la normalitate. Iar acest lucru este posibil doar printr-o vaccinare în masă a populației.

Mă adresez și tuturor persoanelor a căror voce este auzită și ascultată la nivel local – medici, asistente, profesori, preoți, ingineri, patroni, ziariști, lideri de opinie: fiți responsabili, alăturați-vă eforturilor autorităților și aleșilor locali, îndemnați-vă consătenii și concitadinii să se vaccineze.

Ne vaccinăm ca să ne protejăm și să ne asigurăm că relansăm economia sibiană. Împreună învingem pandemia!

Vă urez sănătate și sărbători liniștite de Florii!

Sibiu, 24 aprilie 2021

Laurențiu Theodoru

Subprefect

Instituția Prefectului Județul Sibiu”

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Silviu

Acum 5 luni

Felicitari domnule subprefect! Daca ar gandii asa toti factorii decizionali am fii mult mai aproape de normalitate!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus