Marţi,
19.10.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Patru persoane sunt, deocamdată, interesate de postul de manager al Spitalului Județean Sibiu. Florin Neag nu s-a decis încă

Patru persoane sunt, deocamdată, interesate de postul de manager al Spitalului Județean Sibiu. Florin Neag nu s-a decis încă

Patru persoane s-au arătat, până în acest moment, interesate să depună dosarul de candidatură pentru postul de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, spune Florin Neag, managerul interimar al instituției. Dintre aceste persoane trei au fost să viziteze spitalul pentru a-și forma o părere despre unitatea medicală. Această vizită a fost posibilă marți, 28 martie. În 18 mai urmează depunerea dosarelor. Florin Neag nu s-a decis încă dacă urmează sau nu să candideze pentru această funcție.

Până în momentul de față sunt patru persoane care s-au arătat interesate să-și depună dosarele pentru postul de manager al Spitalului Județean Sibiu, potrivit actualului manager Florin Neag. Acesta precizează că trei ele au fost ieri, 28 aprilie, să viziteze unitatea medicală, această posibilitate fiind trecută în calendarul de concurs.

„Până astăzi, la acest moment, din informațiile pe care le am, există de la patru persoane solicitare vis a vis de diverse documente care pot sta la baza redactării planului managerial și trei dintre aceste persoane au solicitat vizita în teren și au vizitat spitalul”, spune Florin Neag.

Întrebat de reporterul Turnul Sfatului dacă s-a decis să-și depună dosarul pentru acest post, Florin Neag a spus că încă nu a luat o decizie.  

„Nu am un răspuns, încă. M-am gândit, dar nu am luat o decizie în acest sens”, a spus managerul interimar.

Calendarul concursului pentru ocuparea funcției de manager

Concursul pentru ocuparea funcției de manager la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu este organizat de către Consiliul de Administrație al unității sanitare, aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu. Concursul se va desfășura în două etape: verificarea condițiilor stabilite și susținere și evaluarea proiectului de management.

Calendarul concursului este următorul:

  • 04, orele 09.00 – 14.00 - cei interesați pot efectua o vizită în cadrul spitalului, sub îndrumarea directorului medical, pentru a se informa  cu privire la problemele de la fața locului;
  • 05.2021, orele 08.00 – 15.00 - depunerea dosarelor și proiectelor de management;
  • 05.2021 - verificarea dosarelor;
  • 06.2021 - susținerea proiectului de management de către candidați;
  • 06.2021 – afișarea rezultatului.

Cei interesați trebuie să fie absolvenți de învățământ superior în unul dintre domenii: medical, economic - financiar sau juridic. De asemenea, trebuie să fie absolvenți de cursuri de perfecționare, agreate de Ministerul Sănătății, în management sau management sanitar sau trebuie să dețină diplomă de master sau doctorat în management sanitar, economic, administrativ, și să aibă o vechime de cel puțin 2 ani pe posturi cu studii superioare. Dosarul de concurs împreună cu proiectul de management se pot depune la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu (Bdul Corneliu Coposu, nr.2-4) în data de 18.05.2021, între orele 8 – 15. Până la depunerea dosarului, candidații pot efectua o vizită în cadrul spitalului, în data de 28.04.2021, între orele 9-14. Aceștia vor fi însoțiți de directorul medical care îi va informa asupra problemelor specifice ale secțiilor din cadrul spitalului. În data de 26.05.2021, pe pagina de internet a spitalului se vor publica proiectele de management, iar în perioada 28.05 – 01.06.2021, pe adresa de e-mail concursmanager@scjus.ro, persoanele interesate pot transmite întrebări referitoare la proiectele de management ale candidaților. Susținerea proiectului se va desfășura în data de 02.06.2021, ora 10. Detaliile privind documentele necesare, calendarul complet al concursului, precum și bibliografia și tematica pentru proiectul de management sunt publicate în Monitorul Oficial, Partea a III-a și pe următoarele pagini web:

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Jethro

Acum 5 luni

Sa nu candideze, abia ne mai scuteste de inca un impostor in aceasta functie.
Raspunde

Marcel

Acum 5 luni

Lasă că se ocupă Țurcan și Câmpean de ocuparea funcției! Va fi tot o vacă că cea pe care a validat-o comisia proastei de Pintea. Adusă comisie din Cluj sau Timișoara. Cei de la București sunt ai lui Iohannis,Țurcan.
Raspunde

John

Acum 5 luni

Stati cu ochii pe ei! Gata cu smenariile prin care se plantau mulgatori de bani publici!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus