Duminică,
25.07.2021
Partial Noros
Acum
26°C

Programul de Paști al principalelor magazine din Sibiu

Programul de Paști al principalelor magazine din Sibiu

Magazinele vor funcționa după un program special de sărbători, adaptat totodată cerințelor din starea de alertă. Astfel, supermarketurile, hypermarketurile și mall-urile din Sibiu vor fi închise duminică, iar în restul zilelor vor funcționa în funcție de rata de infectare COVID din fiecare localitate. 

Shopping City Sibiu și Promenada Sibiu

Complexul comercial și mall-ul cel nou vor fi deschise în fiecare zi, cu excepția primei zile de Paști, când nu vor avea program. 

În data de 1 mai, cele două vor funcționa între orele 9 și 18, iar hypermarket-ul Kaufland din Promenada Sibiu va fi deschis de la ora 8. Duminică nu vor funcționa, dar vor redeschide luni, 3 mai, cu program de la ora 9 la ora 21.

Simpa

Programul de funcționare al magazinelor Simpa în zilele de sărbătoare este următorul:  

Vineri 6 - 21 (Excepție fac magazinele Cisnădie, Tiberiu Ricci (în funcție de situația epidemiologică), Bd. Bălcescu, Avantgarden - vor fi deschise de la ora 6)

Sâmbătă 6 - 17 

Duminică și luni - închis

Marți - program normal

Kaufland 

Magazinele se vor deschide sâmbătă între 6 și 7, iar la ora 18 se vor închide în localitățile cu rata incidenței mai mare de 4 la mia de locuitori, în timp ce în orașele cu incidența mai mică de 4/1.000 se vor închide la ora 19.

În prima zi de Paști magazinele Kaufland vor fi închise.

În a doua zi de Paști magazinele se vor deschide la ora 9 și se vor închide la 16 sau la 17, în funcție de magazin.

Lidl

Magazinele Lidl vor fi închise două zile, respectiv pe 2 și 3 mai. 

29 - 30 aprilie (joi – vineri) – 7-21
1 mai (sâmbătă) – 7-18
2 - 3 mai (duminică – luni)- Închis
4 mai (marți) – program normal

Auchan

Magazinele Auchan vor fi deschise în intervalul 7-20, în localitățile cu incidența de peste 4/1000 de locuitori și în intervalul 7-21, în localitățile cu incidența sub 4/1.000, cu excepția zilei de 1 mai când vor funcționa între 7 și 18. Totodată, în data de 2 mai, magazinele vor fi închise.

Mega Image

Vineri, magazinele se vor închide la 8 în orașele cu rata incidenței mai mare de 4/1.000 locuitori, respectiv la ora 21 magazinele din orașele cu rata incidenței sub 4/1.000 locuitori. Sâmbătă, putem să mergem la Mega până la ora 21, cu excepția localităților cu incidența peste 4, unde se va închide la ora 18.

Pe data de 2 mai, magazinele sunt închise.

Carrefour

Magazinele Carrefour din toată țara vor funcționa în 30 aprilie între orele 7 și 21, unde incidența este peste 4 la mia de locuitori, iar pe 1 mai programul va fi până la ora 18. De asemenea, în 2 și 3 mai vor fi închise.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus