Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
9°C

Peste 170 de polițiști pe străzi în noaptea de Înviere. Sibienii pot circula între orele 22.00 și 5.00

Peste 170 de polițiști pe străzi în noaptea de Înviere. Sibienii pot circula între orele 22.00 și 5.00

Peste 170 de polițiști vor fi în această seară pe străzile din Sibiu, în mod special, în apropierea locașurilor de cult, pentru a asigura menținerea ordinii și liniștii publice, dar și pentru verificarea respectării măsurilor impuse de autorități în contextual pandemiei de COVID-19. Autoritățile reamintesc că în această noapte se poate circula în intervalul 22.00 – 5.00 dimineața.

În această seară, în care se sărbătorește Învierea Domnului, polițiștii sibieni  vor acorda o atenție deosebită siguranței cetățenilor în zona lăcașurilor de cult, unde aceștia, împreună cu jandarmii, vor sprijini și îndruma credincioșii care vor participa la slujbele religioase.

Pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranța publica sunt prezenţi la datorie peste 170 de poliţiştii, scopul acestora fiind atât menţinerea ordinii şi liniştii publice, precum şi verificarea respectării măsurilor impuse de autorităţii în contextul pandemiei de COVID - 19.

„Recomandăm ca deplasarea către biserici să se realizeze cu evitarea aglomerărilor, iar cetăţenii să circule pe trotuare, astfel încât să prevină producerea accidentelor.

Pe drumurile publice, polițiștii rutieri vor acționa pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, dar și pentru fluidizarea traficului.

Purtarea măștii de protecție, în mod corect, astfel încât să acopere nasul și gura, rămâne obligatorie, în toate spațiile publice, inclusiv în lăcașurile de cult, pe timpul oficierii slujbelor.

Vă reamintim faptul că, în cursul acestei nopţi, este permisă deplasarea persoanelor în intervalul orar 22:00 - 05:00.

Vă rugăm să daţi dovadă de responsabilitate!

În caz de urgență sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, sesizați cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 - Apelul Unic de Urgenţă!

Paște Fericit și Învierea Domnului să vă aducă în suflet liniște și pace!”, este mesajul polițiștilor.

Sursa foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus