Duminică,
05.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

Rotaract Club Sibiu: echipamente în valoare de 12.000 de euro au ajuns în Secția de Cardiologie a Spitalului Județean

Rotaract Club Sibiu: echipamente în valoare de 12.000 de euro au ajuns în Secția de Cardiologie a Spitalului Județean

Echipamente în valoare de 12.000 de euro au fost livrate către Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean Sibiu, anunță reprezentanții Rotaract Club Sibiu. Banii au fost strânși în urma proiectului „O cană de fericire”.

Reprezentanții Rotaract Club Sibiu anunță că își continuă angajamentul de a echipa Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, de această data prin intermediul fondurilor obținute în urma proiectului „O cană de fericire”.

În acest context, în decursul acestei săptămâni, Secția de Cardiologie a primit echipamente în valoare de 12.000 de euro. Este vorba despre un holter de tensiune arterială, un videolaringoscop, un elevator electric, un ecograf portabil și două scaune pentru pacienții imobilizați.

„Dorim pe această cale să le mulțumim din nou tuturor celor care au fost alături de noi și care astfel au dat dovadă de spirit civic și generozitate, indiferent de împrejurări”, spun reprezentanții Rotaract Club Sibiu.

Proiectul „O cană de fericire” a fost conceput pentru a renova secția Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Prima ediție a acestui proiect a avut loc în noiembrie 2019. Proiectul a fost inițiat de cei de la Rotaract Club Sibiu, alături de cluburile Rotary Club Sibiu şi Interact Sibiu și alți parteneri care i-au sprijinit în realizarea obiectivelor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus