Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
5°C

Vânt și ploi în prima zi de Paște

Vânt și ploi în prima zi de Paște

Meteorologii anunță că vremea va fi instabilă începând din această seară. Aceștia au emis o avertizare meteorologică care intră în vigoare de la ora 21.00 și rămâne valabilă până în data de 2 mai, la ora 21.00. Sunt anunțate intensificări ale vântului și manifestări de instabilitate atmosferică temporaraccentuată.

Meteorologii au emis o avertizare de vreme instabilă. Astfel, din seara zilei de 1 mai și până în 2 mai vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și izolat căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp, iar pe arii restrânse 30...35 l/mp.

Temporar vântul se va intensifica în întreaga regiune, îndeosebi pe parcursul zilei de duminică (02 mai), cu viteze, în general, de 45...65 km/h, iar în timpul ploilor, trecător va lua aspect de vijelie.

Sursa Foto: Arhiva TS

Vizualizari: 1210

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus