Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Un deces pus pe seama Covid-19 în ultimele 24 de ore. Crește numărul sibienilor internați

Un deces pus pe seama Covid-19 în ultimele 24 de ore. Crește numărul sibienilor internați

Din fericire, numărul cazurilor de sibieni internați în secția ATI Covid este în scădere, chiar dacă numărul celor internați a crescut în ultimele 24 de ore.

”La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 222 de persoane, dintre care pe ATI 29 adulți”, anunță Instituția Prefectului Sibiu în comunicatul de duminică emis pe subiectul pandemiei de coronavirus. Comparativ cu datele anunțate în cursul zilei de sâmbătă, numărul celor internați este mai mare cu zece. În schimb, în secția ATI Covid numărul celor internați a scăzut de la 32 de adulți.

În ultimele 24 de ore, pe seama Covid-19 în județul Sibiu a fost pus un deces, față de cinci persoane care au decedat din cauza infectării cu SARS-CoV-2 în cursul zilei de sâmbătă. ”În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 25.772 de persoane. Până la data curentă, au fost vindecate 20.172 de persoane, iar 977 persoane au decedat”, mai arată Instituția Prefectului în comunicatul emis în cursul zilei de duminică.

Vizualizari: 1681

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus