Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

FC Hermannstadt avans în fața lui Dinamo pentru două ore, după victoria din prima zi de Paști

FC Hermannstadt avans în fața lui Dinamo pentru două ore, după victoria din prima zi de Paști

FC Hermannstadt a scăpat de penultimul loc al play-out-ului pentru doar două ore, după victoria înregistrată ieri în partida disputată în deplasare, împotriva celor de la FC Voluntari. Din păcate, Dinamo și-a reluat poziția după ce a câștigat, la scurt timp după, meciul jucat cu Viitorul.

Claudiu Belu-Iordache a fost cel care a reușit să câștige meciul pentru Sibiu, în minutul 45, cu un gol marcat cu călcâiul. „A fost un meci de angajament, un meci de sacrificiu, pe care l-am câștigat astăzi datorită motivației foarte puternice pe care am avut-o la acest joc, un joc în care din punct de vedere mental am reușit să trecem peste momentul în care am văzut rezultatul de la Giurgiu și am reușit să îl transformăm oarecum în adrenalină și cred că aici a fost cheia jocului”, a declarat Eugen Beza, antrenor secund al FC Hermannstadt, după meciul din prima zi de Paști.

În urma victoriei sibienilor, Dinamo a coborât pe 9, loc direct retrogradabil, iar FC Hermannstadt a urcat pe 8. Situația însă s-a schimbat rapid, după ce două ore mai târziu, Dinamo a câștigat cu 2-1 partida disputată împotriva celor de la Viitorul. 

Foto: Facebook/FC Hermannstadt

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus