Vineri,
18.06.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Se caută manager pentru Spitalul Clinic de Psihiatrie din Sibiu. Cei interesați pot vizita unitatea medicală

Se caută manager pentru Spitalul Clinic de Psihiatrie din Sibiu. Cei interesați pot vizita unitatea medicală

Se dă startul concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu. Concursul se va desfășura la sediul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, situat în str. Dr. D Bagdasar nr. 12. județul Sibiu, în două etape și tot acolo se vor depune și dosarele de înscriere. De asemenea, în 17 mai, persoanele interesate pot vizita spitalul sub îndrumarea directorului medical. Concursul este organizat după ce lunile de interimat ale actualului manager Dr. Ciprian Băcilă se apropie de sfârșit.  

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu anunță începerea concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Clinic de Psihiatrie din Sibiu. Acesta se va desfășura în două etape, prima fiind cea de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, etapă eliminatorie și cea de-a doua, de susținere și de evaluare a proiectului de management – probă unică.

Prima dată trecută în calendarul de concurs este 17 mai, zi în care cei interesați de acest post pot vizita spitalul sub îndrumarea directorului medical. În 4 iunie are loc depunerea dosarelor de înscriere și a proiectelor de management, la secretariatul din cadrul spitalului aflat pe str. Dr. D Bagdasar. În 8 iunie se vor afișa rezultatele, iar în 9 iunie se vor putea depune contestațiile. Acestea vor fi rezolvate în 11 iunie și se vor afișa rezultatele finale ale selecției de dosare. Proiectele de management selectate vor fi publicate pe pagina de internet a spitalului, iar între 16 și 18 iunie, la ora 10.00, oricine dorește poate adresa întrebări candidaților pe adresa de e-mai concursmanagerpsih2021@gmail.com.

În 21 iunie, de la ora 8.00 se va întruni comisia de concurs pentru a selecta întrebările ce urmează a fi puse candidaților, iar de la ora 10.00 aceștia își vor susține proiectele de management. În 22 iunie se vor afișa rezultatele probei de susținere a proiectelor de management, în 23 se vor putea depune contestații, iar în 25 iunie se vor afișa rezultatele finale.

Cei care își doresc postul de manager al Spitalului Clinic de Psihiatrie Sibiu trebuie să atingă în proiectul de management cinci teme. Prima este planificarea și organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului, cea de-a doua siguranța și satisfacerea pacientului, apoi managementul serviciilor medicale, managementul resurselor umane și performanța clinică și financiară a activităților spitalului.

Temele cadru pentru proiectul de management, bibliografia și regulamentul de organizare și desfășurare a concursului sunt afișate la sediul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, pe site-ul instituției: www.medicina-psihiatrie.ro și pe site-ul Consiliului Județean Sibiu www.cjsibiu.ro.

Din luna februarie medicul Ciprian Băcilă ocupă funcția de manager interimar al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu. 

Sursa foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus