Luni,
27.09.2021
Cer Senin
Acum
11°C

O agenție de marketing din Sibiu revoluționează piața de creare website-uri și magazine online din România

O agenție de marketing din Sibiu revoluționează piața de creare website-uri și magazine online din România

Cine sunt?

Kemo este o agenție de performance marketing care a dezvoltat un produs revoluționar, SaaS, în baza căruia livrează site-uri la cele mai înalte performanțe, optimizate și perfect funcționale, pregătite pentru a vinde: feed-uri, coduri de tracking, seo on page, setup corect și marketing digital.

Concret, ce vând?

 • Site-uri de prezentare performante pentru orice tip de firmă, indiferent de dimensiunea acesteia ori domeniul de activitate
 • Magazine online performante din orice domeniu de activitate

De ce să lucrezi cu ei?

 • Îți livrează site-ul în 48 de ore
 • Site-urile livrate de ei au un scor de peste 90, garantat, pe mobile, testat cu instrumentele oficiale ale Google
 • Poți avea un website inovator, cu search cu Inteligență Artificială și pagini de SEO generate automat, bazate pe căutările populare din site-ul tău și indexate de Google
 • Magazinul tău online poate fi integrat cu toate marketplace-urile din România, cu serviciile de facturat și de curierat 
 • Ai aplicație pe mobil, compatibilă cu iOS și Android
 • Ai servicii SEO și de marketing digital incluse
 • Au sute de persoane în management și în echipă

Ce beneficii ai?

  1. Îți scalezi afacerea, înregistrând profitul de care ai nevoie deoarece website-ul tău este la cel mai înalt nivel posibil din punct de vedere al vitezei și a performanțelor de SEO on page, ai costuri considerabil mai mici la reclamele online și câștigi mai mulți clienți cu rezultate vizibile de la o săptămână la alta
 • Câștigi timp, iar asta pentru că nu mai ai nevoie să angajezi trei firme pentru trei servicii diferite. E simplu, efectuezi plata cu cardul, iar o singură echipă se va ocupa de tot ce ai nevoie pentru a scala totul, la costurile cele mai mici. Începând cu un website performant, livrat în 48 de ore, la setup-ul pentru marketing digital, servicii de reclame online și SEO cu rezultate extrem de rapide și garantate. Cu timpul câștigat, poți acum să dezvolți business-ul tău mai eficient.

Inovație

Kemo SaaS aduce Inteligența Artificială pentru magazinele online, în zona de search a website-ului, una extrem de importantă, care acționează ca un mic ”Google” în propriul tău magazin online care chiar comunică cu motorul de căutare. Astfel, paginile generate automat de Inteligența Artificială și de Machine Learning, create în baza celor mai populare căutări, te ajută să obții mai mult trafic, de calitate și te vor ajuta să domini nișa ta în ceea ce privește poziționarea în Google, la toate cuvintele cheie relevante pentru afacerea ta.

Link către platforma magazin online aici.

Segmentul marketing-ului online este în continuă dezvoltare atât la nivel global, cât și în România. Într-o mare de algoritmi necunoscuți cum sunt cei de Facebook și Google, fiecare marketer navighează întregul proces pentru a descoperi o soluție care să dea rezultate. Au reușit cei de la Kemo Advertising din Sibiu, care lansează acum un produs unic în țară, Kemo SaaS, pentru toți cei care își doresc un website cu adevărat performant, cu ajutorul căruia să-și facă afacerea vizibilă și să obțină rezultate reale, exprimate în profituri pentru companie. Produsul este disponibil și este susținut de George Buhnici, care a lucrat deja cu agenția.

Vizibilitatea unui brand ori a unui produs sau serviciu este influențată direct de modul în care aceasta se prezintă. Pe internet, acest lucru este absolut necesar și poate însemna succesul ori eșecul unei companii. Algoritmul Google, într-o continuă perfecționare și îmbunătățire, analizează o sumedenie de factori și ”decide” ce poziție oferă unui website. Cu cât scorul de calitate dat de algoritm este mai jos, cu atât un website este mai puțin vizibil și deci, mai puțin accesibil pentru potențialii clienți.

Exact acest lucru îți propun cei de la Kemo Advertising să schimbe. Au testat o mulțime de variante până au descoperit o soluție unică în România în materie de creare website-uri cu sau fără magazin online.

”Observăm cum o mulțime de clienți sunt trași pe sfoară de agenții mici, medii și mari care le oferă website-uri sau magazine online neperformante, care nu se încadrează în standardele impuse de Google și Facebook. Până la urmă, de aici vin clienții tuturor, indiferent de domeniu, de pe aceste două platforme mari de pe internet. Cea mai simplă modalitate în care îți poți da seama dacă ești într-o situație în care ți s-a livrat un website neperformant este să îl testezi singur cu Google PasgeSpeed Insights - e instrumentul oficial de la Google pentru testarea performanței. Probabil că ai să rămâi surprins de ce vei vedea acolo”, a spus Sorin Cristea, CEO & founder al Kemo Advertising.

Cum te ajută soluția celor de la Kemo Advertising?

Concret, marketerii îți propun să iei site-ul propriu la analizat prin Google Pagespeed Insights, un motor gratuit de verificare a performanței vitezei website-ului de la Google și să ceri agenției cu care lucrezi să îți optimizeze performanța website-ului. Îți explică pas cu pas ce se va întâmpla după, iar asta pentru că produsul lansat de cei de la Kemo Advertising este și un semnal de alarmă pentru industria care promite, dar nu livrează niciodată rezultatele promise.

Analiză de performanță

Analiza unui magazin online, https://soranagioielli.com, un website nou din nișa de producători de bijuterii de lux. Produs Kemo SaaS, magazin online.

 1. 5 Martie - publicarea website-ului
 2. 18 Martie - Indexarea în primele 10 pagini din Google, cu 9 cuvinte cheie dintre are un  cuvant cheie pe prima pagină și unul pe poziția 3 și poziția întâi din motorul de căutare Google.

3. 24 Aprilie - 157 de cuvinte indexate în primele 10 pagini, 27 pe prima pagină și 3 pe poziția 3 și întâi (atenție, după doar o lună de zile)

4. 7 Mai - 219 cuvinte indexate în primele 10 pagini, 34 de cuvinte pe prima pagină și 4 cuvinte în primele 3 poziții și 3 pe prima poziție (atenție, rezultate după doar 2 luni de zile)

Cu aceste rezultate, datorită soluției All-in-One pe care o ofertă cei de la Kemo, putem afirma că, în unele cazuri, obțin rezultatele într-o lună cât alții în 12 luni.

De asemenea, în portofoliul Kemo mai sunt clienți, cu site-uri mai vechi, dar cu pachetele de SEO de la Kemo încă de la începuturile lor. Mai jos găsești o colaborare de 12 luni cu un client din nișa de accesorii auto care la ora actuală are indexate în Google 654 de cuvinte pe prima poziție (locul 1), 1688 în primele 3 poziții („pe podium”), 3913 pe prima pagină din Google și 7.055 în primele 10 pagini. 

”După ani de experiență în această industrie, aș putea să spun că internetul ar putea beneficia de pe urma unui organism cum este CNA-ul pentru televiziune și radio. Ne-am întâlnit cu o mulțime de agenții de marketing care promit rezultate pe care nu le pot livra, care se promovează cu mesaje înșelătoare și pe care-i vedem cum profită efectiv de naivitatea clienților lor. O mulțime de website-uri sunt create fără a avea o strategie potrivită, fără a avea conținut potrivit și fără optimizările absolut esențiale pentru buna funcționalitate a unui website. Practic, ce livrează ei riscă să piardă mai mulți bani unui business decât să le aducă profituri”, a mai spus Sorin Cristea.

În această notă, cei de la Sibiu propun un pachet complet pentru crearea unui website de la A la Z, cu performanțe verificabile pe orice platformă, cu un SEO puternic, optimizat special pentru a face orice site vizibil. Performanțele crescute ale unui website înseamnă atât un loc fruntaș în căutările Google, cât și costuri mai mici pentru reclamele ulterioare pe platforma Google. 

Concret, ce este Kemo SaaS și cum te poate ajuta?

Cei de la Sibiu au efectuat un studiu de performanțe a unor website-uri pe care le-au creat. Au făcut teste comparative între 20 de clienți proprii ai agenției și alte 20 de website-uri apărute în primele două pagini Google prin căutarea cuvintelor cheie ”creare website” și ”creare magazin online”.

”Ce am descoperit a fost uluitor. Nu am găsit nicio firmă din România care să livreze site-uri și magazine online cu performanță de peste 90, pe mobile, testată cu Google Pagespeed Insights. Așa că am decis să facem ceva în privința asta și să dovedim că se poate livra un produs performant și rapid, în 48 de ore chiar. Ne-am făcut câteva calcule și am stabilit că echipa noastră care numără 20 de oameni de management, 150 de oameni dedicați development-ului și a integrării și alți 250 de specialiști PPC (n.r. Reclame online) și SEO (n.r. Optimizare pentru motorul de căutare) poate livra un produs excepțional în 48 de ore.”,  a mai spus Sorin Cristea de la Kemo Advertising.

Produsul revoluționar este susținut și de George Buhnici, care a apelat la agenție pentru crearea unui website cu performanțe maxime, pe mobil, testate cu Google Page Speed.

”Am testat soluția propusă de Kemo pe site-ul meu, pe care l-am migrat de pe buhnici.ro pe george.ro. Aveam nevoie de o agenție care să facă această schimbare și am apelat la cei de la Sibiu pentru acest lucru. Mi-au propus soluția nouă și am acceptat. Am rămas uimit de performanțele pe care le are acum website-ul meu, dar și de cât de repede mi-au livrat site-ul complet, așa că am decis să-i susțin în promovarea produsului inovator.”, a spus George Buhnici. 

Cum poți achiziționa un site prin Kemo SaaS?

Îți alegi pachetul dorit de pe site și faci plata cu cardul. Beneficiezi de un portal de facturare în care poți să îți descarci facturile, sa îți schimbi datele companiei sau metodele de plată. De asemenea, poți și să reziliezi abonamentul.

Află mai multe despre produs, performanțele garantate, livrabile în 48 de ore și echipa Kemo Advertising aici (www.kemo.ro).

Comentarii

1 comentarii

B0B0

Acum 4 luni

Deci "Kemo SaaS" = Wordpress + WooCommerce? :)) ce gluma buna! Pacat ca nu pot atasa aici niste screenshot-uri...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus