Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Accident, pe Alba Iulia, în giratoriul de la Metro. Două persoane au fost rănite

Accident, pe Alba Iulia, în giratoriul de la Metro. Două persoane au fost rănite

Un tânăr de 27 de ani a provocat un accident rutier în sensul giratoriu din zona Metro, pe Șoseaua Alba Iulia. Un bărbat și o femeie din mașina cealaltă au fost răniți.

Tânărul șofer, în timp ce conducea dinspre aeroport, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un șofer în vârstă de 35 de ani. Două persoane din mașina lovită, șoferul și o pasageră de 59 de ani, au fost rănite, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. În zonă, se circula îngreunat.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale celor doi răniți, fiind apoi transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu, pentru investigații suplimentare, a declarat slt. Alina Voina, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Normal

Acum 2 ani

Fratilor nu mai dati carnetul de soferi la toti pampalaii! Parca dati carnet cu buletinul nu alta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus