Joi,
16.09.2021
Partial Noros
Acum
23°C

Un șofer de TIR a lovit o mașină în curbă, pe Hula Bradului, și n-a oprit. Poliția i-a dat 870 de lei amendă

Un șofer de TIR a lovit o mașină în curbă, pe Hula Bradului, și n-a oprit. Poliția i-a dat 870 de lei amendă

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, în timp ce se deplasa cu TIR-ul spre Brașov, a lovit o mașină condusă din sens opus. Șoferul tirului și-a continuat deplasarea, însă atunci când a ajuns la destinație s-a prezentat la poliție și a mărturisit cele întâmplate.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 5:45-6, povestește soția șoferului acroșat. „A fost agățat pe Hula Bradului, de un tir. Șoferul tirului a plecat de la locul accidentului”, a transmis redacției TS. Se pare că cele două vehicule circulau din direcții opuse, iar în curbă a plecat remorca tirului. 

Într-un final, ajuns la destinație, șoferul ansamblului tir (un brașovean de 51 de ani) s-a oprit la o unitate de poliție din județul Brașov, unde a declarat cele petrecute în județul nostru. „A fost identificat, invitat la sediul Biroului Drumuri Naționale și Europene și a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 de lei pentru neadaptarea vitezei pe un tronson în curbă periculoasă, în condiții de carosabil umed”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 4 luni

i-ati rupt fasul!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus