Marţi,
22.06.2021
Partial Noros
Acum
28°C

Chiar dacă a scăzut incidența, petrecerile sunt în continuare interzise. Amendă de 12.500 de lei pentru o sibiancă

Chiar dacă a scăzut incidența, petrecerile sunt în continuare interzise. Amendă de 12.500 de lei pentru o sibiancă

Polițiștii sibieni au amendat o femeie din Copșa Mică pentru că a organizat o petrecere cu aproximativ 20 de participanți. Când participanții au început să devină recalcitranți, cuantumul amenzilor a crescut.

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu anunță că la data de 10 mai, în jurul orei 18:00, în fața unui imobil de pe strada Târnăvioara, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au depistat o localnică în vârstă de 33 de ani care a organizat o petrecere cu participarea a aproximativ 20 persoane.

”Femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru organizarea petrecerii și cu suma de 2.500 de lei pentru neportul măștii de siguranță în spațiul public. Alți doi participanți au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare atât pentru participarea la petrecere, cât și pentru neportul măștii de protecție sanitară”, se arată în comunicatul de presă remis de IPJ Sibiu.

De asemenea, întrucât, pe fondul consumului de alcool, cele trei persoane au adresat cuvinte jignitoare unui trecător, provocând astfel scandal și tulburând ordinea și liniștea publică, polițiștii le-au sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform Legii nr. 61/1991R.

La nivelul Poliției Orașului Copșa Mică sunt în derulare verificări pentru identificarea tuturor participanților la petrecere în vederea aplicării măsurilor legale în vigoare.

”Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”, mai transmit polițiștii.

Vizualizari: 1059

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus