Vineri,
18.06.2021
Partial Noros
Acum
24°C

Încă o speranță: FC Hermannstadt câștigă la Iași! Calculele salvării de la retrogradare

Încă o speranță: FC Hermannstadt câștigă la Iași! Calculele salvării de la retrogradare

Echipa de fotbal a Sibiului, FC Hermannstadt, a reușit o victorie uriașă în deplasare la Iași, scor 1 la 0, păstrând astfel speranțe că se poate salva de la retrogradare.

Meciul a fost unul echilibrat, fiind justificată astfel expresia: Ambele echipe merită să se salveze, sau, în funcție de echipa cu care ții, ambele merită să retrogradeze.

Spre deosebire de alte partide din acest sezon, jucătorii sibieni au părut astăzi mai motivați și mai bine organizați în teren, adesea dând senzația că pot controla meciul, deși nu au posesia. Cât privește construcția, ea a rămas totuși aceeași, bazată pe mingi degajate spre atacanți și risipă de efort făcută de Petrișor Petrescu sau Yazalde în față.

Majoritatea acțiunilor inițiate de FC Hermannstadt au devenit periculoase doar pe contraatac sau din faze fixe. Din păcate, în momentele cheie jucătorii Sibiului și-au arătat limitele, execuțiile lor fiind de cele mai multe ori ratate.

Izbăvirea a venit în minutul 78 și a fost adusă de Baba Alhassan, la capătul unei faze frumoase, un-doi finalizat cu șut puternic din careu.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt a ajuns la 23 de puncte și se află pe locul 9 în play-out, în spatele echipelor Astra Giurgiu și Voluntari, ambele cu câte 24 de puncte. Ce două se întâlnesc de la ora 16:30, iar rezultatul lor poate avantaja echipa Sibiului, care încă poate juca barajul de rămânere în Liga 1.

În ultima etapă FC Hermannstadt va întâlni acasă, la Mediaș, pe FC Argeș, echipă scăpată de orice emoție în privința finalului de campionat.

Vizualizari: 8262

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Utu

Acum 1 lună

De ce aducem afaceristi din Bucuresti sa ce? sa distruga o echipa sa vanda jucatori ?Noi nu avem oamneni de afaceri in Sport?Domnule presedinte ce se mai aude cu descentralizarea ca ne mananca regatul!!!!
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 1 lună

Daca blatistul de Hagi joaca cinstit si castiga cu Astra iar Sibiul castiga cu Arges ajunge la baraj.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus