Luni,
27.09.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Elevi și profesori invitați să completeze un chestionar despre drepturi și școala on line

Elevi și profesori invitați să completeze un chestionar despre drepturi și școala on line

Un chestionar rămâne deschis până la sfârșitul lunii iunie pentru elevii și cadrele didactice care doresc să-l completeze. Prin intermediul acestui chestionar, Consiliul Elevilor își propune să afle cât de respectat este statutul lor, dar și cum a funcționat școala on line în acest an pandemic. Toți elevii și cadrele didactice din Sibiu sunt invitați să completeze acest chestionar.  

An de an Consiliul Elevilor lansează un chestionar ce își propune să analizeze în ce măsură au fost respectate drepturile și îndatoririle prevăzute în Statutul Elevului (OMENCȘ nr. 4742/2016). Astfel, pentru a colecta datele necesare, Consiliul Național al Elevilor a conceput un chestionar, adresat elevilor și cadrelor didactice, ce cuprinde întrebări referitoare direct la aplicarea și respectarea drepturilor și obligațiilor pe care elevii le au.

Chestionarul poate fi completat AICI

„Lansarea Statutului Elevului în anul 2016 a oferit în sfârșit elevilor vocea de care aveau nevoie pentru ca abuzurile din partea celorlalți să înceteze. De-a lungul anilor s-a observat o creștere în aplicarea și cunoașterea acestui statut de către ambele părți prezente în actul educațional. Anul acesta școlar a fost, pentru majoritatea dintre noi, unul predominant în mediul online, un mediu atipic actului didactic care a forțat sistemul educațional românesc să se adapteze condițiilor impuse. Astfel, pentru acest an școlar, acest raport nu are în vedere doar implementarea statutului elevului, dar face și o radiografie a modului în care școala online a decurs. Încurajăm elevii și cadrele didactice să completeze acest chestionar și să își exprime opinia cu privire la desfășurarea acestui an școlar.” - a declarat Teodora Neaga, președintele Consiliului Județean al Elevilor Sibiu.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus