Vineri,
17.09.2021
Partial Noros
Acum
23°C

C.S. Academia Măgura Cisnădie – Viitorul Șelimbăr, primul meci de fotbal cu spectatori, din județ

C.S. Academia Măgura Cisnădie – Viitorul Șelimbăr, primul meci de fotbal cu spectatori, din județ

Primul meci de baraj pentru accederea în Liga 2 de fotbal, cel dintre C.S. Academia Măgura Cisnădie și Viitorul Șelimbăr, se va disputa cu 500 de spectatori. Hotărârea 47 emisă de Instituția Prefectului în 15 mai permite organizarea de competiții sportive în aer liber, cu accesul spectatorilor, dar la o capacitate de până la 25%. ”Sunt 2000 de locuri la stadion, vom avea 500 de oameni în tribune la această partidă. 10% din bilete vor fi transmise celor de la Viitorul Șelimbăr”, a declarat pentru Turnul Sfatului Andrei Bitu, vicepreședintele Asociației Județene de Fotbal, fost director al clubului Academia Măgura. Partida se va desfășura sâmbătă, 22 mai, urmând ca returul să aibă loc peste o săptămână, cel mai probabil la Avrig, pentru că stadionul din Șelimbăr este în reabilitare.

Ultimul week-end în care s-a permis participarea spectatorilor la competiții sportive, în România, a fost în 7-8 martie 2020.

Instituția Prefectului a emis în 15 mai Hotărârea nr. 47 prin care s-au aprobat noile măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID 19. Conform acesteia, competițiile sportive pot fi urmărite de spectatori numai în situația spațiilor deschise și numai cu participarea spectatorilor până la 25% din capacitatea maximă a spațiului. ”Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore”, scrie în Hotărâre.  

Foto: facebook - Academia Măgura Cisnădie

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Viorel

Acum 4 luni

Bani aruncati!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus