Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Lucrări de cuplare a noii conducte de distribuție de apă potabilă din strada Bârsei

Lucrări de cuplare a noii conducte de distribuție de apă potabilă din strada Bârsei

In vederea realizarii lucrarilor de cuplare a noii conducte de distributie apa potabila, PE 200, din str. Barsei, Apă Canal Sibiu S.A. anunță abonaii din zona că joi, 20.05.2021, in intervalul orar 08.00 – 18.00 , se va intrerupe alimentarea cu apa potabila  pentru blocurile delimitate de perimetrul format din strazile: Maramuresului, Aurel Popa, Ioan Moga, Barsei si de asemenea pentru blocul 3, din str. Vrancei.

Lucrarea face parte dintr-un proiectul de modernizare a retelelor de apa si canalizare din cartierul Strand, derulat de Primaria Sibiu si Apa Canal Sibiu SA.

Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția consumatorilor din zona afectata  apă pentru utilizare menajeră, prin intermediul a doua autospeciale ce vor stationa, una in parcarea din str.Ioan Moga ( langa magazinul ,, La doi pasi” ) si a doua, pe str. Maramuresului, intre blocurile 19 si 21.

La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus