Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
6°C

Alți 56 de elevi se reîntorc de mâine în bănci

Alți 56 de elevi se reîntorc de mâine în bănci

Alte două localități au intrat în scenariul verde și 56 de elevi din unitățile de învățământ se vor reîntoarce la școală anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

Având în vedere HOTĂRÂREA nr. 49 din 20.05.2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu privind aprobarea scenariilor în cazul unităţilor de învăţământ din judeţul Sibiu, începând cu data de 21.05.2021, un număr de 56 elevi din unitățile de învățământ ce aparțin U.A.T.-urilor Ludoș și Cârțișoara se întorc în sistemul de învățare online.

În urma acestei hotărâri s-au stabilit următoarele scenarii:

  • scenariul 2 (rata de incidență peste 1 la mie): 138 de unități de învățământ din U.A.T.-urile: Sadu, Poiana Sibiului, Roșia, Poplaca, Slimnic, Copșa Mică, Porumbacu de Jos, Ludoș, Cârțișoara, Arpașu de Jos, municipiul Sibiu, Cristian, Șeica Mică, Gura Râului și Chirpăr – preșcolarii, elevii din ciclul primar, clasele a VIII-a, a XII-a, a XI-a învățământ profesional, ultimul an al școlilor postliceale și cei din învățământul special se vor prezenta la școală cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie;

 

  • scenariul 1 (rata de incidență cel mult egală cu 1 la mie): 216 de unități de învățământ din restul U.A.T-urilor – toți preșcolarii și elevii vor merge fizic la școală.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Un Dac Liber

Acum 1 an

Printre "pepsiglasurile" fara rost, si mastile fara sens care le aburesc ochelarii si prin care nu se fac intelesi. In sali de sport improvizate (ca' mai-marele dromader secretar de stat o cerut ca salile de sport sa fie transformate in unitati pseudo-medicale deoarece medicii de familie nu aveau competente in a face o injectie). Iar de la inspectoratul scolar Sibian n-ai la ce sa te astepti, ca acolo... bate vantu' Frunza'n dunga / competentele le-alunga. Ca vorba scriitorului: Cu cat esti mai in varf, cu atat te bate vantu' mai tare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus