Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Taximetristul bătut și lăsat să zacă cinci ore inconștient va fi externat astăzi. Agresorul este recidivist și are multe infracțiuni la activ

Taximetristul bătut și lăsat să zacă cinci ore inconștient va fi externat astăzi. Agresorul este recidivist și are multe infracțiuni la activ

Todoran Daniel, taximetristul care la începutul lunii mai a fost bătut și lăsat să zacă lângă mașină timp de mai multe ore, inconștient, va fi în sfârșit eliberat din spital. Agresorul său se află în continuare în arest preventiv.

Daniel a fost găsit de un coleg zăcând pe drum, lângă mașina de serviciu, pe strada Fundătura Lupeni, după ce a fost bătut cu bestialitate de un tânăr în vârstă de 26 de ani. Victima a fost transportată la spital în stare foarte gravă, însă cu ajutorul medicilor a reușit să se recupereze iar astăzi este o zi importantă pentru taximetristul sibian și familia sa - în sfârșit va fi externat. Soția sa a transmis chiar o scrisoare de mulțumire tuturor autorităților și cadrelor medicale care s-au ocupat de cazul său, pe care o puteți citi mai jos:

„Aceasta este o zi foarte fericită pentru mine și pentru întreaga mea familie, deoarece soțul meu se poate întoarce în sfârșit, acasă. Evenimentele din ultimele zile m-au făcut să înțeleg că viața ți se poate schimba într-un minut, că niciodată nu vei fi pregătit să faci față unor momente grele, dar datorită unor oameni minunați care prin munca depusă, cuvintele și încurajările lor am reușit să îmi depășesc sentimentele de teamă, deznădejde, descurajare și să îmi recapăt încrederea și speranța și astăzi pot să zâmbesc din nou.

Doresc să mulțumesc în primul rând domnului dr. Săceleanu Mircea Vicențiu și echipei din cadrul secției de Neurochirurgie atât pentru grija, dedicarea și eficiența cu care a fost tratat și îngrijit soțul meu cât și pentru amabilitatea pe care au arătat-o față de mine.

Doamnei Nicoleta Gavrea, și colegilor alături de care a realizat cercetarea la fața locului. 

Domnului Lucian Anghel, adjunct al Poliției Municipiului Sibiu, domnului Gigi Osman din cadrul Biroului de Investigații Criminale și echipelor coordonate de dânșii, pentru profesionalismul și dedicarea cu care au muncit pentru rezolvarea cazului de agresiune în care a fost implicat soțul meu dar și pentru sprijinul, modul în care au comunicat și amabilitatea pe care le-au arătat față de mine și situația grea în care m-am aflat.

Nu în ultimul rând doresc să mulțumesc tuturor prietenilor, vecinilor, colegilor de serviciu dar și persoanelor care au aflat prin intermediul presei și care au empatizat cu mine, mi-au oferit sprijin și cuvinte de încurajare.”

Boiangiu Ionuț, agresorul de 26 de ani, a fost reținut la două zile după incident, fiindu-i dispus ulterior arestul preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Se pare că tânărul, în vârstă de 26 de ani, este recidivist, având mai multe infracțiuni la activ, printre care furturi și consum/trafic de substanțe psihoactive.

Potrivit autorităților sibiene, tânărul este penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – BIC, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

Bătut și lăsat în drum timp de 5 ore, după ce a răspuns unui comision

Vă reamintim că, după ce a efectuat unei firme de taxi o comandă telefonică pentru livrarea unor produse la o adresă de pe strada Fundătura Lupeni din municipiul Sibiu, tânărul cercetat penal i-ar fi sustras taximetristului bunurile comandate, iar pentru a-și asigura scăparea și pentru a păstra bunurile sustrase l-ar fi lovit pe taximetrist cu pumnul în zona capului, acesta din urmă căzând pe asfalt și pierzându-și cunoștința. Victima, sibian în vârstă de 40 de ani, a fost găsită de persoane apropiate în jurul orei 05:30 și a fost transportată la spital, unde cadrele medicale au apreciat că rănile suferite i-au pus viața în pericol.

Citește și Taximetristul sibian aflat în stare gravă la spital: „era un băiat extraordinar”

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

John Doe

Acum 2 ani

Agresorul e din gașca Stan și Bran. 2 rotofei, supărați ca au mâncat o shaorma în plus și doi suparati ca n-au prins nici prima shaorma :)))
Raspunde

Geo

Acum 2 ani

Niste nespalati ins tare sa omoar eun om pentru o saorma.... in loc sa puna mana sa munceasca si sa fie si ei utili lumii in vreun fel respectabil... altul decat de a da de lucru medicilor, politistilor, procurorilor, etc. Atat se poate, la unii.... si ziceti ca era proasta ideea spartanilor de a arunca scursurile pe stanci.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus