Luni,
24.06.2024
Cer Senin
Acum
21°C

La Fântâna anunță investiții noi și extinderea fabricii de la Tălmaciu

La Fântâna anunță investiții noi și extinderea fabricii de la Tălmaciu

Compania La Fântâna, unul dintre cei mai importanţi furnizori locali de apă îmbuteliată anunță noi investiții și extinderea capacității de producţie a fabricii de la Tălmaciu.

„Un prim proiect de investiţii îl reprezintă dezvol­ta­rea facilităţilor de service în centrele noastre de la Bucureşti şi de lângă Sibiu. Al doilea proiect are legătură cu fabrica de la Tălmaciu, unde extindem capacitatea de producţie. Iar un al treilea proiect îl reprezintă dezvoltarea de noi produse şi servicii. Avem un nou serviciu, naţional, de livrare a apei de izvor la domiciliu în sticlă reutilizabilă de 8 litri“, au spus reprezentanţii La Fântâna, citați de zf.ro.

La Fântâna are un buget de investiţii de 44 de milioane de lei pentru 2021, după ce anul trecut a investit peste 30 de milioane de lei. Astfel, investiţiile companiei în perioada 2019-2021 trec de 100 de milioane de lei, potrivit oficialilor businessului.

Compania deţine două fabrici, în Bucureşti şi în judeţul Sibiu, dar şi propriile laboratoare de analiză a apei, care este captată dintr-un izvor din Tălmaciu, mai arată sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1380

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus