Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
5°C

Rapelul pentru cei care s-au vaccinat la Summit-ul Muzical: tot la sala Thalia, în 30 mai

Rapelul pentru cei care s-au vaccinat la Summit-ul Muzical: tot la sala Thalia, în 30 mai

Cei care s-au vaccinat cu prima doză de Pfizer la sala Thalia, în 9 mai, se pot prezenta pentru a doua doză în același loc, în 30 mai, între orele 9 și 21, transmit reprezentanții Consiliului Județean Sibiu. Doar după rapel, imunizarea va fi completă, atrag atenția autoritățile. Vor fi disponibile patru fluxuri de vaccinare cu serul de la Pfizer. În situația în care se vor prezenta și persoane care doresc să se vaccineze cu prima doză, echipele mobile de vaccinare sunt pregătite și vor avea dozele necesare pentru a asigura imunizarea. 

"Consiliul Județean Sibiu, alături de Filarmonica de Stat Sibiu, Crucea Roșie Sibiu, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și Spitalul CFR organizează Maratonul de Rapel pentru persoanele care s-au vaccinat cu prima doză în data de 9 mai în aceeași locație - foaierul Sălii Thalia, cu intrare din parcarea de pe Bd. Corneliu Coposu" se arată în comunicatul de presă remis TS.

Pe ecranele din incinta Filarmonicii vor rula spectacolele care s-au desfășurat pe Esplanada Sălii Thalia de Ziua Europei. Aici, cei care își așteptă rândul la rapel vor putea revedea momentele artistice susținute de Teatrul de Balet Sibiu, Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu”, Școala Populară de Arte și Meserii ”Ilie Micu”, Ansamblurile Filarmonicii de Stat Sibiu, Teatrul Național ”Radu Stanca” Sibiu, Ansamblul ”Cindrelul Junii Sibiului” și Radu Nechifor.  

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus