Luni,
20.09.2021
Ploi Scurte
Acum
12°C

Un sibian și-a recuperat telefonul pierdut în autobuz cu ajutorul unui copil: „Este meritul lui”

Un sibian și-a recuperat telefonul pierdut în autobuz cu ajutorul unui copil: „Este meritul lui”

În această dimineață un copil de până în 10 ani a ajutat la returnarea unui telefon pierdut într-un autobuz Tursib. Acesta l-a dus șoferului în momentul în care l-a găsit, iar șoferul a reușit să-l returneze. Proprietarul telefonului a fost atât de impresionat de gestul copilului și al șoferului că a scris pe adresa redacției pentru a-l face public și a le mulțumi.   

În această dimineață, un cititor a povestit pe adresa redacției o întâmplare cu final fericit care l-a impresionat. În jurul orei 7.45, când se îndrepta spre serviciu în autobuzul 17 care plecase din Ștrand spre stația Reșița, telefonul mobil i-a căzut din buzunar fără să-și dea seama. Când a realizat că nu mai are telefonul coborâse și se îndepărtase de autobuz. S-a întors și a prins autobuzul și, spre surprinderea lui, șoferul i-a returnat telefonul.

„Mi-a spus că i l-a dat un copil spre a-l ține în siguranță până este găsit proprietarul. Sincer, am fost foarte impresionat, cu atât mai mult cu cât vorbim despre un copil. Nu mă așteptam să-l recuperez. Acum, cu toții știm că nu aparatul este important, ci datele pe care le ai în el. Vreau să-l felicit pe acest copil pentru gestul său frumos și să-i mulțumesc atât lui, cât și șoferului de pe autobuz. Datorită lor, mi-am recuperat telefonul și sper ca în lumea aceasta să fie mai multe persoane ca ei”, a scris bărbatul.

Reporterul Turnul Sfatului l-a identificat pe șoferul autobuzului, iar acesta a povestit întreaga întâmplare.

„Aș vrea să subliniez că 80% returnarea telefonului a fost posibilă datorită unui copilaș de până în zece ani. El a venit și mi l-a adus. Mi-a spus: Bună dimineața, nu vă supărați, pot să vă las un telefon? L-am găsit aici. I-am spus să-l lase la mine. În următoarea stație a venit un domn care s-a dovedit a fi proprietarul telefonului și i l-am dat. Copilul a fost foarte politicos, chiar vorbeam cu colegii și le povesteam ce gest a făcut copilașul. De asta spun, este meritul lui. Eu l-aș fi dus la dispecerat, pentru că așa fac și colegii mei. Tot ce uită oamenii în autobuz duc la dispecerat și de acolo se găsesc proprietarii”, spune D.I. șoferul care se afla în această dimineață pe autobuzul 17 (SB44SBT).

Întreaga poveste a avut parte de un final fericit, iar șoferul spune că a mai avut parte de astfel de evenimente în cei 11 ani de carieră la Tursib.  

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus