Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
14°C

VIDEO VIRAL - Unele dintre cele mai frumoase locuri din Sibiu, incluse în clipul pentru relansarea turismului

VIDEO VIRAL - Unele dintre cele mai frumoase locuri din Sibiu, incluse în clipul pentru relansarea turismului

Doi vloggeri români au creat un video de aproape două minute în care prezintă câteva din cele mai frumoase atracții din țara noastră. Pe filmare, din zona Sibiului apar Transfăgărășanul și abația cisterciană de la Cârța, iar scopul video-ului este de a relansa turismul în România, după pandemie.

Clipul a fost postat în urmă cu câteva zile pe Youtube și pe Facebook, reușind să strângă peste 18.000 de vizualizări și mai multe reacții pozitive din partea celor care l-au urmărit. „Descoperă România Vie! Câtă emoție! Suntem tare bucuroși să vă arătăm clipul de promovare a României. Așa cum l-am gândit noi, din resurse proprii. Noi am plâns la filmări. Atâta emoție a putut să ne transmită Gheorghe Cârje, un țăran autentic din Țara Făgărașului, personajul principal al clipului”, spun cei doi vloggeri, la postarea de pe Facebook.

Videoclipul e doar o mică parte din campania creată de cei doi, cu scopul relansării turismului românesc, după criza pandemică. 

Printre destinaţiile turistice propuse în cadrul campaniei pe care Laura Vereha şi Sebastian Secan, deţinătorii blogului calatorinbascheti.ro, au demarat-o se numără Munţii Făgăraş, Munţii Apuseni, Bucegi şi Abaţia Cisterciană de la Cârţa, Transfăgărăşanul şi „La Palma”, cea mai lungă tiroliană din Europa de Est, aflată în Bucovina. 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus