Luni,
20.09.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Alianța USR PLUS Sibiu se alătură promovării campaniei de vaccinare împotriva COVID19

Alianța USR PLUS Sibiu se alătură promovării campaniei de vaccinare împotriva COVID19

Alianța USR PLUS Sibiu  se alătură campaniei de imunizare împotriva COVID19 și lansează campania de promovare și informare: „Vaccinare. Relaxare. Relansare.” Campania are ca scop conștientizarea importanței vaccinării și a imunizării pentru ca populația generală să fie protejată suficient de virusul SARS-CoV- 2.

„Ne dorim să venim cu un plus de informații despre vaccinare. Am observat că cei care nu doresc să se vaccineze au o anumită teamă,  astfel apelăm la personal calificat care să demonteze cu argumente științifice și date concrete informațiile false care abundă în media. Ne dorim să traversăm cât mai repede această perioadă și să reușim să ne întoarcem la viețile noastre. Considerăm ca în momentul de față imunizarea prin vaccinare reprezintă singura șansa spre acest lucru”, a declarat Diana Muresan, consilier local USR PLUS.

Campania se va axa pe informarea populației, pentru aceasta reprezentanții Alianței au instalat  un cort lângă Parcul Astra din Sibiu unde, timp de o săptămână un medic va răspunde întrebărilor sibienilor, într-un program stabilit. Sibienii sunt invitați începând de vineri, 28 mai, să viziteze cortul campaniei pentru a se informa obiectiv și pertinent despre vaccin și vaccinare. Acțiunile de informare nu vor viza doar Municipiul Sibiu. Atenția acestei campanii va fi mai ales pe zona rurală a județului, încercând să ducem mesajul importanței vaccinării la cât mai multe persoane. Ne propunem să străbatem în următoarele săptămâni, din poartă în poartă, cât mai multe sate din județul Sibiu.

„Vom duce aceste informații cu precădere către mediul rural, prin întâlniri cu oamenii din sate și comune, pentru a facilita acestora accesul cât mai simplu la imunizare. Vom viza în special zonele defavorizate ale județului, astfel încât niciun cetățean să nu fie lipsit de posibilitatea de a se vaccina”, a declarat Ruxandra Cibu-Deaconu, consilier județean USR PLUS.

Comentarii

2 comentarii

Hipster pensat

Acum 3 luni

USR trebuie sa instituie obligativitatea casatoriilor intre persoane de acelasi sex sau intre om si animal! Dragostea nu are gen! Iubitiva-ti muuulltttt!
Raspunde

Jethro

Acum 3 luni

Se duc sa-i "lamureasca" pe oamenii de la tara! Oare dupa ce se vaccineaza le mai pasa de ei? Vine d-na Cibu sa-i ajute pe cei cu reactii adverse? Interesant cu cat patos si dedicatie se avântă acesti zmei de la USR pentru vaccinarea anticovid a populației. As vrea sa vad cum vor justifica promovarea vaccinului anticovid la copii. Sunt dezamăgit de Usr-plus. Se pare ca sunt doar o adunătură de hipsteri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus