Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Tură în Natură organizează un concurs pe traseul Emil Cioran. Câștigătorul va primi o bicicletă

Tură în Natură organizează un concurs pe traseul Emil Cioran. Câștigătorul va primi o bicicletă

În perioada 28 mai-25 iunie asociația Tură în Natură organizează concursul „Plimbă-te cu Bicicleta”. Obiectivul principal al concursului  este acela de a promova traseul cicloturistic Emil Cioran și lucrarea de artă modernă ”O Piatră între Cer şi Pământ”, realizată de artistul Ștefan Radu Creţu. Câștigătorul concursului va fi recompensat cu o bicicletă.

Doritorii vor trebui să parcurgă traseul cicloturistic Emil Cioran şi să îşi facă poze în care vor apărea alături de cele 7 panouri informative de pe traseu și o poză în fața lucrării ”O Piatră în Cer şi Pământ” din Rășinari. Pozele vor fi postate de fiecare participant pe profilul său de Facebook iar postarea trebuie să conțină tag către pagina de Facebook a asociaţiei @turainnatura. Câștigătorul va fi ales în mod aleatoriu utilizând site-ul random.org.

„Ideea de locomoție și mișcare este o importantă sursă de inspirație pe care am ales să o explorez  în variate aspecte. În primul rând studiez mijloacele naturale de locomoție, care implică mișcarea în toată diversitatea ei - terestră, acvatică, aeriană, și în același timp desfășor o analiză comparată cu  mijloace artificiale de locomoție. După multe încercări de a îmi motiva cercetările prin proiecte si realizări  personale, am început să folosesc mișcarea in variate proporții, legată de sursa de inspirație natural-artificiala. Am ajuns la niște sinteze pe care le exprim atât în forme bi cât și tri- dimensionale. Pentru a spori valoarea obiectivului, minimizarea si abstractizarea sunt de asemeni importante”, explică Ștefan Radu Crețu într-un comunicat de presă.

Premiul concursului este o bicicleta MTB, care va fi oferită de către compania Unimat. Câștigătorul va primi bicicleta în cadrul unui eveniment organizat în luna iunie în faţa lucrării ”O Piatră între cer şi Pământ” din faţa Căminul Cultural Răşinari.

Cei interesați să participe la concurs pot consulta Regulamentul concursului publicat pe website-ul asociației https://www.turainnatura.ro/ro/concurs-plimbate-cu-cioran-pe-bicicleta și pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/turainnatura.

Pentru detalii suplimentare pot contacta, de asemenea, adresa de e-mail [email protected] .

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus