Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

Întâlnire a Corpului profesional al secretarilor generali ai comunelor din România

Întâlnire a Corpului profesional al secretarilor generali ai comunelor din România

În perioada 2-4 iunie 2021, la Hotel Rin Grand, București, are loc sesiunea Adunării generale de constituire, la nivel național, a Corpului profesional al secretarilor generali ai comunelor din România (CPSGCoR), organizație profesională fără personalitate juridică, care va funcționa în cadrul Asociației Comunelor din România (ACoR).

Peste 1.600 de secretari generali au aderat la această structură, deja au fost constituite filialele județene ale CPSGCoR și acestea au organe de conducere alese, fiecare filială județeană a CPSGCoR, fiind parte integrantă a filialei județene a ACoR.

Adunarea generală de constituire a CPSGCoR reprezintă un moment important pentru ACoR, forța organizației noastre sporind prin alăturarea secretarilor generali, după cea a auditorilor interni, care sunt constituiți în organizație cu personalitate juridică, Asociația Profesioniștilor în Audit Public și Control Intern Managerial - APAPCIM.

Mai multe detalii despre CPSGCoR găsiți pe site-ul: www.secretarigenerali.ro.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus