Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
6°C

Peste un milion de doze de Pfizer ajung mâine în România

Peste un milion de doze de Pfizer ajung mâine în România

Cea mai mare tranșă de vaccin adusă în țara noastră ajunge mâine, a anunțat Andrei Baciu, vicepreședintele Comitetului Național de Coordonare a Activității de Vaccinare împotriva COVID-19 (CNCAV) - peste un milion de doze, anunță Digi24.

Andrei Baciu a anunțat astăzi, pe Facebook, că o tranșă record de vaccin pentru România va ajunge mâine. Este vorba de 1.091.610 doze vaccin Pfizer/BioNTech.

„Trei aeronave sunt pregătite astfel încât dozele să fie livrate în siguranță, iar zborurile vor avea loc pe aeroporturile Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. Aceste doze vor ajunge în centrele regionale din Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, București, Iași și Brașov. Mă bucur că cele 4 companii autorizate în Uniunea Europeană livrează vaccinurile conform planului stabilit cu țara noastră. Este important ca fiecare doză să fie folosită în centrele deschise în toată țara”, spune Baciu.

De la începutul campaniei, în România au fost vaccinate 4.279.781 de persoane, dintre care 3.460.426 cu ambele doze.

Sursa: digi24.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 2 ani

Sa si le bage in 3 litere!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus