Marţi,
25.01.2022
Ceata
Acum
-18°C

Spitalul din Cisnădie beneficiază de serviciile platformei Portal Medical

Spitalul din Cisnădie beneficiază de serviciile platformei Portal Medical

Începând din 28 mai 2021, cetățenii orașului Cisnădie beneficiază de serviciile Portalului Medical și vor putea printr-un simplu cont de utilizator să-și vizualizeze online istoricul medical.

Portalul Medical asigură accesul pacienților la un tablou centralizat care cuprinde date medicale din cele șase unități medicale, precum: istoric medical, scrisori medicale, bilete de ieșire din spital, buletine de analize.

Portal Medical este un instrument la care sunt invitați să adere nu doar toți sibienii, ci și toate instituțiile medicale – de stat ori private – din județul Sibiu. Astfel încât, într-un mod securizat, toți sibienii să își poată regăsi în contul creat cât mai multe documente medicale, indiferent că au fost eliberate de instituții publice ori private.

Platforma https://portalmedical.cjsibiu.ro/  poate fi accesată direct sau de pe site-ul Consiliului Județean Sibiu,  fiind adaptată oricărui  dispozitiv, fie că este vorba despre calculator, laptop, tabletă sau telefon mobil.

Vizualizari: 497

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus