Luni,
03.10.2022
Partial Noros
Acum
11°C

În iulie se vor pune în vânzare biletele pentru Festivalul Internaţional de Teatru

În iulie se vor pune în vânzare biletele pentru Festivalul Internaţional de Teatru

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu va avea loc în acest an în perioada 20-29 august, cu prezenţa spectatorilor în sălile de spectacole, dar şi alte spaţii închise precum bisericile, dar şi cu evenimente culturale în aer liber şi cu spectacole transmise pe Internet, iar biletele urmează să fie puse în vânzare în luna iulie, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, directorul teatrului sibian şi preşedintele festivalului, actorul Constantin Chiriac.

"Vom face aşa cum am spus şi în conferinţa de presă trecută, festivalul. Construim împreună speranţa din 20 în 29 august. (...) Vom încerca în funcţie de tot ce vor fi decizii noi de guvern, să umplem sălile cât putem de mult. (...) Vom folosi de asemenea toate bisericile, vom avea spectacole importante în Piaţa Mare, în pietonală, în spaţiile din Piaţa Mică, Piaţa Habermann. (...) În clipa asta, noi respectăm legea, putem să primim oameni în proporţie de 70 % ocupare de sală. Noi sperăm din toată inima să fie sută la sută, cum e în Israel, cum e în alte ţări. Dacă va fi 70 (la sută n.r.), respectăm legea. Vom pune biletele în vânzare probabil, undeva în iulie", a declarat Constantin Chiriac.

Constantin Chiriac a mai precizat că 80 % din angajaţii teatrului sunt vaccinaţi, inclusiv el personal. De asemenea, cei care vor sosi la Sibiu, la festival, vor trebui să fie vaccinaţi sau să dovedească printr-un test că nu au COVID-19. 

(Agerpres)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Radu Ioan

Acum 1 an

FITS = țicneala lui Constantin Chiriac.
Raspunde

Pintilie

Acum 1 an

Oare ce s-a intamplat cu Bugetul FITS de anul trecut? Festivalul nu s-a tinut iar Primaria a bugetat si anul acesta FITS. De ce doamna Primar? De ce Teatrul Radu Stanca foloseste o Asociatie pentru FITS? De ce acest individ dubios, Chiriac, este acoperit de Iohannis si toata Primaria Sibiu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus