Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Apă Canal Sibiu sprijină dezvoltarea sectorului comercial din zona Cireșica – Arhitecților

Apă Canal Sibiu sprijină dezvoltarea sectorului comercial din zona Cireșica – Arhitecților

O lucrare ce va face posibilă construirea unui centru comercial din zona Cireșica - Arhitecților, va fi realizată joi, 3 iunie ac, când vor fi deviate 3 conducte de mari dimensiuni de pe terenul unde va fi realizată viitoarea construcție.

Lucrările vor avea loc între orele 09,00 – 12,00, timp în care se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru blocurile-turn nr. 107, 112 și  113 din Aleea Streiu, precum și nr. 18 și 20 de pe str. Siretului. De asemenea, sunt posibile scăderi ale presiunii pentru locuitorii blocurilor din perimetrul delimitat de străzile: Calea Cisnădiei, Rahovei, Aleea Șteaza și Aleea Seviș.

Pentru a veni în sprijinul consumatorilor afectați, Apă Canal Sibiu va pune la dispoziție apă de utilizare menajeră prin intermediul unei autospeciale ce va staționa în fața Grădiniței nr. 43 de pe Aleea Streiu.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777.

Apă Canal Sibiu mulțumește abonaților săi pentru înțelegere față de această lucrare ce va duce la îmbunătățirea infrastructurii de alimentare cu apă cât și la creșterea calității și diversității serviciilor comerciale din zonă.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus