Joi,
29.07.2021
Partial Noros
Acum
15°C

FC Hermannstadt își joacă astăzi viitorul. Antrenorul Eurgen Beza, apel important pentru suporterii fotbalului din Sibiu

FC Hermannstadt își joacă astăzi viitorul. Antrenorul Eurgen Beza, apel important pentru suporterii fotbalului din Sibiu

A.F.C.Hermannstadt joacă pe teren propriu contra celor de la C.S.Mioveni în returul barajului de menținere/ promovare în Liga 1. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0.

Pentru această confruntare, fundașii Patricio Matricardi și Saed Isaah sunt indisponibili, fiind nerefăcuți după accidentări mai vechi, la fel ca mijocașul olandez Stanley Elbers și atacantul elvețian Goran Karanovic. Totodată, sirianul Aias Aosman nu va face parte din lotul FCH pentru acest meci, fiind convocat la echipa națională a țării sale.

,,Așteptările noastre sunt mari. Este important să avem o evoluție pe măsură. Venim după un joc nereușit la Mioveni. Sperăm să fim mult mai motivați ca în meciul tur și să aducem o victorie imensă pentru fotbalul sibian. Nu mai are importanță dacă suntem obosiți și stresați, fiindcă venim după un campionat foarte greu. Motivația intrinsecă este mult mai importantă acum.”, a declarat Eugen Beza, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt

În premieră în acest sezon, returul barajului de menținere/ promovare în Liga 1 se va juca cu spectatori în tribune. Accesul spectatorilor se poate face la o capacitate maximă de 25%, în conformitate cu protocolul medical elaborat de Federatia Română de Fotbal și Ministerul Sportului. A.F.C.Hermannstadt a scos la vânzare 1950 de bilete pe site-ul bilete.ro, dar și la Hotelul Apollo din Sibiu și Stadionul Gaz Metan Mediaș în ziua meciului. Cu acest prilej, A.F.C.Hermannstadt transmite tuturor iubitorilor de fotbal din Sibiu un mesaj de solidaritate pentru această partidă specială.

,,Mai avem încă un meci pe care trebuie să-l câștigăm cu orice preț. Așteptăm să se vândă toate biletele, deoarece avem nevoie imensă de suporteri. Fac un apel din partea A.F.C.Hermannstadt către toți sibienii care vor ca echipa să se salveze să facă fiecare un efort! Avem nevoie de fiecare în parte să epuizăm biletele pentru că încurajările suporterilor ne pot aduce un stimul în plus să putem câștiga acest meci deosebit de important pentru istoria fotbalului sibian.”, a completat Eugen Beza, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

Prețul unui bilet este de 10 lei, iar regulamentul pe care cei prezenți în tribună trebuie să-l respecte este disponibil pe siteul clubului.

A.F.C.Hermannstadt vs C.S.Mioveni va avea loc miercuri, 2 iunie 2021, ora 19, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș.

Vizualizari: 931

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Andrei

Acum 1 lună

Eu, ca SIBIAN, nu stiu ce formatie este aia A.F.C. Hermannstadt. Nu ma intereseaza nici daca ajunge in divizia judeteana. Sa o sprijine Werner si ai lui. Pe mine nu ma reprezinta deloc. In orice meci din campionatul nostru, eu sustin doar echipe romaneasti. Pentru mine INTER Sibiu a fost echipa de suflet.
Raspunde

Iubitor de fotbal

Acum 1 lună

In primul rand , vreau s-ai urez lui Eugen Beza mult succes si sper sa ne duca acolo unde Sibiul ar trebui sa fie in prima liga . Hai Hermannstadt!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus