Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Primul zbor Ryanair de la Sibiu la Veneția Treviso a decolat. Promoție la prețul biletelor

Primul zbor Ryanair de la Sibiu la Veneția Treviso a decolat. Promoție la prețul biletelor

Primul zbor Ryanair pe ruta Sibiu - Veneția Treviso a decolat ieri, 1 iunie, de pe Aeroportul Internațional Sibiu, rută ce va fi operată cu două frecvențe săptămânale. Încă două noi rute către Corfu și Bologna vor fi lansate la jumătatea lunii iunie, respectiv în luna iulie, în timp cea de-a patra rută către Billund va fi disponibilă din noiembrie.

Potrivit unui comunicat de presă al Aeroportului Sibiu, pentru a marca începutul acestei noi conexiuni de la Sibiu către Veneția Treviso, Ryanair a lansat o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 19,99 € pentru călătorii până la 31 octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopții 4 iunie pe site-ul Ryanair.com.

„Ne face plăcere să sărbătorim în mod oficial primul nostru zbor din Sibiu prin noul nostru serviciu de două ori pe săptămână către Veneția Treviso. Celelalte două noi rute către Corfu și Bologna vor fi lansate la jumătatea lunii iunie și, respectiv, în iulie. Pentru a sărbători primul zbor din Sibiu și lansarea oficială a sezonului estival, Ryanair a lansat o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 19,99 EUR pentru călătorii până la 31 octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopții 4 iunie. Întrucât aceste tarife uimitoare sunt epuizate rapid, clienții sunt încurajați să intre pe website-ul www.ryanair.com pentru a nu rata această ofertă,” a declarat Olga Pawlonka, directorul de vânzări și marketing al Ryanair pentru CEE și Balcani.

”Continuăm să mizăm pe o strategie ambițioasă de creștere a rețelei de rute, chiar și în contextul pandemic actual. Vom pune accentul atât pe motivarea companiilor aeriene pentru a aduce turiști în regiune, cât și pe pentru activarea potențialui de călătorie locală. Astăzi suntem încântați să sărbătorim primul zbor pe aeroportul din Sibiu al noului nostru partener, Ryanair și, de asemenea, operarea unei destinații mult așteptate de comunitatea noastră, Veneția Treviso,” a spus și Directorul general al Aeroportului Sibiu, Marius Ioan Gîrdea.

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, salută deschiderea primului serviciu Ryanair pe Aeroportul Sibiu, Veneția Treviso, apreciind că accesul la piețele internaționale este o prioritate cheie în atingerea viziunii de dezvoltare a mediului de afaceri și economic în regiunea Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Zenovia Birluțiu

Acum 2 ani

La anul se vor inaugura zboruri zilnice ale Emirates, Qatar și Etihad spre Rm. Vâlcea și retur! Vor fi operate de Dacos și Coțofana airlines.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus