Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Turcan a explicat de ce a ales varianta Cîțu. ”Avem o nouă generaţie care este total scârbită de politică”

Turcan a explicat de ce a ales varianta Cîțu. ”Avem o nouă generaţie care este total scârbită de politică”

Președinta PNL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat ieri că deși îl apreciază pe Ludovic Orban a ales să intre în echipa lui Florin Cîțu pentru a putea accesa electoratul care se declară scârbit de actualii politicieni. "Eu am lucrat bine cu Ludovic Orban şi este un politician redutabil, nu trebuie subestimat, nu trebuie minimalizat, rolul lui în Partidul Naţional Liberal este unul important. Desfid complet abordările colegilor care încep să arunce cu noroi în unul sau în altul doar pentru că se află pe o altă opţiune politică. Pe noi ne interesează ce vor oamenii din afară de la PNL, nu că-mi place mie de cineva sau îmi place mai puţin de altul”, a declarat Raluca Turcan, ieri , seară, într-o emisiune a televiziunii Digi24.

Ministrul Muncii spune că liberalii trebuie să se întrebe după trei alegeri pierdute cum poate să atragă electoratul dezamăgit de clasa politcă.  "În materie de încredere în politica naţională a partidului, oamenii nu au mai venit alături de noi şi atunci cred că este firesc să-ţi pui problema: ce aşteaptă oamenii? Avem o nouă generaţie care este total scârbită de politică. De ce? Poate reuşim să o atragem”, a mai afirmat liderul liberal.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan a mai declarat, miercuri seară, la Digi24, că s-a alăturat echipei Florin Cîțu în lupta internă din PNL pentru că ”lucrează foarte bine” cu premierul, dar și pentru că este nevoie de o conducere nouă a partidului și o abordare diferită.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1081

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Alin

Acum 2 ani

Turcan vorbeste, pdl ista!!! cu studii sovietice ce se da europeana...
Raspunde

Andrei

Acum 2 ani

Sunt mai multe generatii scarbite de politica. Normal. Toti sunteti niste excroci, niste hoti si niste corupti. Toti aveti si promovati idei de stanga, comuniste, progresiste. Romania nu a mai avut partid de dreapta de cand au impus comunistii dictatura, din 45. Toti sunteti de stanga, mana in mana cu ciuma PSD-ista. Spuneti ca sunteti de "dreapta" dar nu aveti nimic in comun cu PNL-ul din interbelic. Poate doar coruptia. Toate politicile voastre sunt de stanga, antinationale, antiromanesti. De asta va uraste lumea, comunistilor. Puteti sa va schimbati conducatorii cat vreti. Lumea s-a lamurit cu voi.
Raspunde

Munteanu

Acum 2 ani

Si noi, sibienii, suntem scarbiti de "alesii" care ne reprezinta in Parlament...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus