Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Crucea Roșie Sibiu donează Spitalului Județean măști, combinezoane și dezinfectant

Crucea Roșie Sibiu donează Spitalului Județean măști, combinezoane și dezinfectant

Crucea Roșie Sibiu a făcut o donație în valoare de 23.000 de lei Spitalului Clinic Județean Sibiu. Este vorba despre 300 de măști de protecție  FFP3, 300 de măști de protecție  FFP2, 105 de combinezoane de protecție; 1.000 de măști de protecție  FFP2, 15 litri dezinfectant  suprafețe  K Sept și 15 litri dezinfectant mâini K Sept. Reprezentanții spitalului mulțumesc public celor de la Crucea Roșie pentru gestul lor de solidaritate.

„Se spune că omul și viața sa se sprijină pe solidaritate. Iar prietenii noștri de la Crucea Roșie Filiala Sibiu ne demonstrează din plin acest lucru, prin sprijinul acordat spitalului județean! Mulțumim Crucea Roșie Filiala Sibiu și dlui Director Răzvan Biriș!”, au scris aceștia pe pagina de facebook a instituției.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Iancu

Acum 2 ani

Nu mai bine dona crucea rosie ceva celor care au efectiv nevoie? Familiilor de necajiti, copiilor abandonați sau flamanzi ca har Domnului, sunt destui .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus