Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
29°C

Bărbat căutat de polițiști după ce a plecat din Spitalul Județean

Bărbat  căutat de polițiști după ce a plecat din Spitalul Județean

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 84 de ani, care a plecat voluntar din incinta Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu-Unitatea de Primiri Urgențe, fără a mai reveni la domiciliul său din comuna Racovița, sat Bradu-Ciocotici, județul Vâlcea. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 5 iunie a.c., o femeie a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la data de 3 iunie a.c., soțul său, CIUCĂ DUMITRU,  în vârstă de 84 de ani, a plecat voluntar din incinta Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu-Unitatea de Primiri Urgențe, unde venise pentru analize, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente:  înălțime 160 cm, greutate 60 kg, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt.

La momentul plecării, bărbatul purta o geacă de culoare albastru, cămașă în carouri, pantaloni de culoare negru și purta pe cap o pălărie de culoare negru.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Vizualizari: 1136

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus