Miercuri,
28.09.2022
Innorat
Acum
18°C

Șase persoane amendate cu câte 1.000 de lei pentru că nu au respectat carantina

Șase persoane amendate cu câte 1.000 de lei pentru că nu au respectat carantina

Șase amenzi și două avertismente au fost aplicate de polițiști, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectare măsurilor de prevenire a răspândirii noului Coronavirus. Cinci dintre amenzi au fost aplicate de Poliția orașului Agnita, pentru nerespectarea măsurilor de carantină și una de polițiștii din Sibiu.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 65 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 516 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 44 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 112 mijloace de transport, din care 12 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.000 de lei, dintre care:

-                           6 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei, aplicate de Poliția Orașului Agnita (5 sancțiuni a câte 1.000 de lei fiecare), respectiv Poliția Municipiului Sibiu (1 sancțiune în valoare de 1.000 de lei);

-                           2 sancțiuni contravenționale cu avertisment scris pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus