Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
-2°C

O nouă ediție de succes a Buonavista Duathlon Challenge

O nouă ediție de succes a Buonavista Duathlon Challenge

Organizatorii CAB Sport i-au provocat la mișcare ieri pe iubitorii sportului în cadrul ediției cu numărul 8 a Buonavista Duathlon Challenge. Concursul s-a desfășurat duminică în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului și pe DJ 106 A Sibiu - Rășinari.

Cei 300 de concurenți s-au arătat foarte entuziasmați de acest eveniment inedit de îmbinare a alergării cu mersul pe bicicletă, iar vremea a fost perfectă pentru o zi dedicată mișcării în aer liber.

Concurenții au luat startul începând cu ora 08.45 și au fost premiați și aplaudați pentru rezultatele obținute în cadrul festivității de premiere.

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a luat startul probei de ștafetă feminin alături de Daniela Cîrlan, sportivă de performanță participantă la Olimpiadă în cadrul probei de maraton - cele două fiind desemnate ambasadoare onorifice ale ediției Buonavista Duathlon Challenge 2021.

Concursul s-a bucurat și de participarea campioanei balcanice la alergare montană 2021, Mădălina Florea, care a obținut locul 1 la proba de ștafetă mixt, alături de coechipierul ei, Călin Fiscu.

Proiectul a fost organizat de CAB Sport, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu. Parteneri: Buonavista, Decathlon, Muzeul ASTRA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus