Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
27°C

Primul weekend de relaxare la Ocna Sibiului. Peste o mie de turiști făcut baie în apele sărate

Primul weekend de relaxare la Ocna Sibiului. Peste o mie de turiști făcut baie în apele sărate

Weekend-ul acesta, sute de turiști au profitat de vremea călduroasă și au făcut o baie în lacurile sărate de la Ocna Sibiului. Este primul weekend în care lacurile au fost deschise vizitatorilor, iar de vineri până duminică peste 1.000 de persoane au vizitat complexul, anunță reprezentanții Lacurilor de la Ocna Sibiului.

Deschiderea lacurilor sărate a fost pregătită din luna mai, iar după noile relaxări lacurile s-au deschis la 1 iunie. Întrucât vremea a fost călduroasă, oamenii au ieșit în acest weekend din case și au ales să meargă la Ocna Sibiului. „De vineri până duminică am avut peste o mie de turiști. Toată lumea a așteptat această relaxare, oamenii s-au arătat încântați deoarece apa este foarte caldă, are peste 35 de grade. Ne dorim să vină cât mai multă lume, așteptăm în continuare turiști”, spune Ionuț Costea, administratorul complexului.

Până în data de 12 iunie, între orele 7 și 18 un bilet pentru adult este 20 de lei, un bilet pentru copiii cu vârste de peste 10 ani costă 10 lei, copiii sub 10 ani au gratuitate, iar parcarea este 10 lei. Între orele 18 și 20 biletul pentru adulți este 10 lei, copiii au gratuitate, iar parcarea este 10 lei. Lista completă a prețurilor pentru lunile care urmează o găsiți aici.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Tabita Bugneriu

Acum 1 lună

Complexul balnear de la Ocna, alaturi de Aquaparkurile de la lacul lui Binder și cartierul Ștrand fac din Sibiu una dintre cele mai apreciate destinatii estivale din Europa! Noi venim anual de la Valencia pentru a ne bucura de calitatea acestor investiții!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus