Marţi,
28.09.2021
Innorat
Acum
14°C

Portarul CFR Cluj, despre noul său coleg de la FC Hermannstadt: „Concurența e binevenită”

Portarul CFR Cluj, despre noul său coleg de la FC Hermannstadt: „Concurența e binevenită”

Cristi Bălgrădean, portarul de la CFR Cluj, a vorbit într-un interviu la Telekom Sport despre noul său coleg, venit întocmai de la FC Hermannstadt. Despre goalkeeperul portughez, Cristi are numai cuvinte de laudă. 

Cristiano, goalkeeperul portughez de la FC Hermannstadt, este unul din cele mai recente transferuri la Cluj și îi va face concurenţă lui Cristi Bălgrădean. Acesta din urmă îl laudă pe fostul portar de la Sibiu, spunând că nu are nici o problemă cu o mică concurență în echipă.

„Concurenţa e binevenită. Nu am nicio problemă. Deci conducătorii noştri au ochi la fotbalişti. Mi-a plăcut, a apărat bine la Sibiu. Ţi-am zis, concurenţa e benefică, e binevenită”, a declarat Bălgrădean pentru Telekom Sport.

Cristiano Figueiredo, aflat la final de contract cu Hermannstadt, a semnat în luna mai cu CFR Cluj un contract care va intra în vigoare de la 1 iulie.

Sursa: telekomsport.ro

Foto

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus