Duminică,
13.06.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Premierul României vine la Sibiu: întâlniri cu oamenii de afaceri și vizită la Spital

Premierul României vine la Sibiu: întâlniri cu oamenii de afaceri și vizită la Spital

Florin Cîțu, primul ministru al României, și-a anunțat vizita la Sibiu pentru ziua de sâmbătă a acestei săptămâni.

Alături de premier vor fi Raluca Turcan, ministru al Muncii, și Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean. ”Primul ministru va participa la o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri din județul Sibiu. Aceasta va avea drept teme principale de dialog măsurile de susținere post-pandemie  a companiilor,  de încurajare  a investițiilor precum și de consolidare a parteneriatului stat/mediul de afaceri”, se arată în comunicatul de presă, remis de către reprezentanții PNL.

După întâlnirea programată la Consiliul Județean, Florin Cîțu este așteptat la Spitalul Județean în jurul orei 16:00. ”Pe agenda vizitei la Sibiu a primului ministru al României se mai află întâlniri cu reprezentanții Clubului Economic German din Sibiu, cu echipa de conducere a Teatrului National «Radu Stanca» și cu reprezentanții cultelor religioase pe tema încurajării vaccinării. Aceasta din urmă va avea loc la Biblioteca ASTRA-corpul vechi”.

Vizita premierul vine în contextul campaniei interne în PNL pentru funcția de președinte al partidului, pentru care candidează atât Florin Cîțu, cât și actualul președinte al liberalilor, Ludovic Orban, președinte al Camerei Deputaților. De partea lui Florin Cîțu s-au poziționat atât Raluca Turcan, președintă a PNL Sibiu, cât și Daniela Cîmpean, prim vicepreședintă a organizației județene a liberalilor. 

Tot context este și situația de la Camera de comerț, industrie și agricultură Sibiu, unde acuzațiile aduse de Gheorghe Aldea referitor la lipsa a 650.000 de euro din conturile ONG-ului care reprezintă oamenii de afaceri sibieni au dus la înlăturarea acestuia din poziția de președinte (detalii aici).

Vizualizari: 1728

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Alex Muiuc

Acum 3 zile

Acest prim ministru trebuie condamnat la inchisoare fara proces pentru nedreptatea facuta zeului nostru, Vladut Voiculescu, liderul romanilor curati si nepenali! Si ghei.
Raspunde

Freconiu Măciucan

Acum 3 zile

Sa il duca doamnele de fier ale judetului pe Drumul Hotilor unde, anul trecut, in campanie , a taiat Orban pamblica la spitalul de pe panourile de pepsiglass..... sau sau il va duce karatistul Bibu oengistul lui peste la magazinul de fapte bune ? sau ..... ce ziceti daca il asteapta doamna Lili Coldea la SCJU ?????
Raspunde

Mura

Acum 2 zile

Zau ca i-as da o palmuta (ca lui Macron) dar mi-e teama sa nu-i placa!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus