Miercuri,
21.02.2024
Innorat
Acum
3°C

Ce facem în weekend? Mergem la Noaptea Muzeelor și admirăm focurile de artificii de pe dealul Gușteriței

Ce facem în weekend? Mergem la Noaptea Muzeelor și admirăm focurile de artificii de pe dealul Gușteriței

Weekend-ul acesta avem parte de mai multe activități pe care nu trebuie să le ratăm. Mergem la Noaptea Muzeelor, vizionăm spectacole de teatru și filme și petrecem timp alături de prieteni la diferite petreceri organizate de terasele din oraș.

Vineri, 11 iunie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

La ora 18, Joyme Pub organizează Summer Funky Nights, atmosfera fiind întreținută de Dj Roberto. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0786 191 658.

Și în acest final de săptămână, la Sibiu se desfășoară eco-weekendul. Detalii despre eveniment găsiți aici.

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Boss Level. Capcana timpului”, „The Marksman: În Bătaia Pustii”, „Iubire, Nunti & Alte Dezastre”, „Godzilla vs. Kong” sau „O Schemă de Milioane” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 12 iunie

În acest final de săptămână are loc Noaptea Muzeelor. În ediția de anul acesta doar două muzee din Sibiu s-au alăturat evenimentului. Astfel, Muzeul Astra și Muzeul Bisericii Evanghelice C.A. din România. Mai multe informații găsiți aici.

De la ora 16, Mango Bar vă invită la un eveniment tematic „Purple Garden Tone. Informații despre eveniment găsiți aici.

De la ora 19, sibienii sunt invitați la spectacolul „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete. La finalul spectacolului pe Dealul Gușteriței va fi un foc de artificii, vizibil din foarte multe zone ale orașului. Informații despre spectacol găsiți aici.

La ora 19:30, în Porumbacu de Sus, Forest Cinema prezintă primul fin din acest an „Greatest Showman” cu Hugh Jackman în rolul principal ca P.T. Barnum. Informații despre eveniment găsiți aici.

La Shopping City Sibiu puteți admira expoziția foto „Aventură în natură” realizată împreună cu școala de fotografie Image Art Sibiu sau puteți participa la un târg de antichități.

 

Duminică, 13 iunie

De la ora 11, Teatrul Gong prezintă micuților spectacolul „Hermann visează”. Durata este de 45 min, iar prețul unui bilet flexibil este de 12 lei.

Între 11 iunie și 11 iulie, puteți să urmăriți meciurile momentului LIVE pe terasa Promenada de la nivelul 2,  confortabil și în totală siguranță, alături de prieteni la fel de pasionați ca tine. Informații găsiți aici

De la ora 10, sunteți invitați la o drumeție pe Via Transilvanica: de la Conacul Apafi la Castelul Bethlen. Detalii găsiți aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus