Sâmbătă,
24.07.2021
Cer Senin
Acum
19°C

FOTO-Remorca unui TIR distrusă complet noaptea trecută pe autostrada Sibiu-sebeș

FOTO-Remorca unui TIR distrusă complet noaptea trecută pe autostrada Sibiu-sebeș

Remorca unui TIR oprit într-o parcare pe autostrada Sibiu-Sebeș a ars complet noaptea trecută, în urma unui incendiu pornit, cel mai probabil, de la o roată din spate.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 4:00.

”Ca urmare a producerii unui incendiu la un autocamion oprit într-o parcare, ISU Sibiu a intervenit pe autostrada A1, km 292, Sebeș - Sibiu, în apropiere de intrarea din localitatea Cunța, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijin, au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU Alba”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Nu au fost persoane care să necesite asistență medicală. La sosirea forțelor, capul tractor era îndepărtat de remorca ansamblului. De asemenea, au fost îndepărtate și celelalte autovehicule din parcare. 

”Incendiul a fost lichidat fără probleme. Remorca autocamionului a ars în totalitate, împreună cu încărcătura sa. Acesta transporta materiale de hârtie și materiale plastice”, mai spun reprezentanții ISU Sibiu.

Incendiul a pornit cel mai probabil de la o roată din spatele remorcii, cauza probabilă fiind stabilită ca fiind producerea unui efect termic.

Vizualizari: 388

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus